Saadet Partisi 2. Belediye Başkanları Toplantısı - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi 2. Belediye Başkanları Toplantısı

Saadet Partisi 2. Belediye Başkanları Toplantısı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, aynı partiden Türkiye'nin çeşitli yerlerinde belediye başkanı seçilen başkanların kendi aralarında birbirlerine ihtiyaçları noktasında yardımcı olmalarının halka hizmet açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

06.09.2019 17:12  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, aynı partiden Türkiye'nin çeşitli yerlerinde belediye başkanı seçilen başkanların kendi aralarında birbirlerine ihtiyaçları noktasında yardımcı olmalarının halka hizmet açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Karamollaoğlu, partisinin 2. Belediye Başkanları Toplantısı için geldiği Adana'nın Kozan ilçesinde 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden partisinden belediye başkanı seçilen isimlerle buluşarak istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Karamollaoğlu, ev sahipliğini Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın yaptığı 2. Belediye Başkanları toplantısı öncesi ilk olarak Arıkan Konağı'nda verilen sabah kahvaltı programına katıldı. Burada Kozanlı hemşehrileri ve partisinin belediye başkanları ile sabah kahvaltısını yapan Karamollaoğlu, daha sonra tarihi Kozan Kalesi'ne çıkarak bölgenin tarihi ve turistik noktaları ile belediyenin bu bölgedeki hizmetleri hakkında Başkan Kazım Özgan'dan bilgi aldı. Genel Başkan Karamollaoğlu'na burada yöreye özgü çıtımık kahvesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra eski başbakan, Refah Partisi'nin merhum lideri Necmettin Erbakan'ın adını taşıyan Kozan Kalesi eteklerinde bulunan ve belediye bünyesinde işletilen şelaleyi ziyaret etti.

Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile selamlaşan Karamollaoğlu daha sonra Kozan Belediyesi Sodes Düşler Alemi'nde verilen öğle yemeğine katıldı. Karamollaoğlu ve beraberinde partili belediye başkanları burada 2. Saadet Partisi Belediye Başkanları toplantılarını gerçekleştirdiler.

Saadet Partisi 2. Belediye Başkanları toplantısına ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu belirten Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, "Eskiden de Refah Partisi döneminde Temel abimizin de katılımları ile böyle toplantılarımız olurdu. Bu geleneği bundan sonra inşallah devam ettiririz. Bugün burada yarın başka bir yerde olabilir. Bunun amacı hepimizin yaptığı güzel şeyler var. Tecrübelerimizi paylaşmak, dostluğu artırmak, kardeşliğimizi artırmak ve güç birliği etmek anlamında bu toplantılar önemli" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bir belediye başkanının en önemli görevinin bulunduğu bölgedeki halkın temel ihtiyaçlarını karşılaması olduğunu ifade ederek, "İnşallah bizim partimizin belediye başkanları halkımıza bu noktada en önemli hizmeti vereceklerdir ve vatandaşlarımız da inşallah bir beş yıl sonra bu belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun bizi çok daha imkanlarımızı geliştirerek rahat bir hayata kavuşturdular diye arkamızdan dua ederler" dedi.

Aynı partiden Türkiye'nin çeşitli yerlerinde belediye başkanı seçilen başkanların kendi aralarında birbirlerine ihtiyaçları noktasında yardımcı olmalarının halka hizmet açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Karamollaoğlu, " Sivas'ta göreve başladığımız dönemde bizim beş büyükşehir belediyemiz vardı. Konya, Şanlıfrarfa, Kahramanmaraş, Van ve Sivas. Beş ilde yapılan çalışmaları biz kısa bir başlangıçtan sonra hangi problemler ile karşılaşıyoruz, o problemleri çözebiliyorsak nasıl çözüyoruz, hangi konularda iş birliği yapabiliriz, tabii ki hizmetlerden bahsedildiğinde bir takım araç ve gerece ihtiyaç var. O zamanlar belediyeler kendi imkanlarından büyük bir kısmını yeri geldiği zaman bir başka belediyeye yardımcı olabiliyorlar. Sizler hepiniz özellikle ben tahmin ediyorum ki araç gerece ihtiyacınız var onun için paylaşmak burada önemli. Tabii ki uzak noktalardan araç nakletmek sizi yorabilir ama sizi üç beş yüz kilometre uzakta olması da sizi fazla yormamalı. O bölgedeki hemşehrilerimizin de hizmetlerden faydalanabilmesi için faydalı olur" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi 2. Belediye Başkanları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.

  • Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım
    00:09 Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in halk buluşmasında konuşan Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, “Sandığa giderken bazı şeyleri düşünmemiz lazım. Mesela yanan ormanlarımız sırasında buraya zamanında uçak getiremeyenleri, Söğüt halkının elinden arazileri alınıp Okluk Koyunda saray yapanları düşünmemiz lazım" dedi.

  • Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı
    00:09 Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Kocaeli'de düzenlediği mitingde konuştu. Kocaelili seçmenden, İstanbul'daki yakınlarına oy kullanması için çağrıda bulunmasını isteyen Erdoğan, partisinin Kocaeli'deki yatırımları anlattı ve seçimlere yönelik mesajlar verdi.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu
    00:05 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle bir araya geldi. Yapıcıoğlu, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekti. Filistin ve Gazze'nin uzun süredir işgal altında olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu insanlık dramından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Genel Başkan Yapıcıoğlu, adalet ve insan odaklı politikalarla halka hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı ve vatandaşlardan partilerine destek vermelerini istedi.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz
    00:03 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Talas İçe Başkanlığınca düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanların ülkücü olamayacağını belirtti. Özdemir, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü bir iradeyle cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

  • KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı
    00:03 KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı

    Lefkoşa'daki Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeselinin gösterimi KKTC'de gerçekleştirildi. Gösterime KKTC Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi de katıldı. Belgesel, Kıbrıs Türklerinin tarih, kültür, yaşam ve sosyolojilerini anlatmayı amaçlıyor.


Advertisement