CHP'de Sezgin Tanrıkulu tartışması! Partisinin milletvekili canlı yayında sert konuştu - Son Dakika
Politika

CHP'de Sezgin Tanrıkulu tartışması! Partisinin milletvekili canlı yayında sert konuştu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığına yönelik iddialarda bulunan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na partisindeki bir isim tepki gösterdi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Tanrıkulu'na "Sana ne kardeşim" diye çıkışarak "O açıklamayı yapan arkadaşımız MYK'da gündeme gelecektir. bu oyunlara gelmeyin, bu aptalca iddialara, karalamaya hele de seçime giderken sana ne kardeşim. Bu açıklamayı yapmak sana mı düşer?" ifadelerini kullandı.

23.10.2022 17:58  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'nin kimyasal silah kullandığına yönelik iddialarda bulunmasının ardından CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da benzer ifadeler kullandı. Tanrıkulu'na parti tabanının yanı sıra milletvekili bir arkadaşından da tepki geldi.

"SANA NE KARDEŞİM"

tv100'de yayımlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu Pazar Siyaseti programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gürsel Erol gündeme dair soruları yanıtladı. Erol, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddialarına yönelik açıklamalarda bulunan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na "Sana ne kardeşim" diyerek tepki gösterdi.

CHP'de Sezin Tanrıkulu krizi! Partisinin milletvekili canlı yayında fena çıkıştı

"TSK TÜRKİYE'NİN ONURU VE NAMUSUDUR"

Pınar Işık Ardor, TSK'nın PKK'ya karşı terörle mücadele de kimyasal silah kullandığı iddiasını CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun "meclise taşıyacağım" sözlerini hatırlattı.

Ardor'un, "Kendi partinizin içinde bunu araştıracağız, meclise soracağız diye farklı görüşler de var, bu ne diyorsunuz" sorusuna Erol, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddialarına ise, "TSK, Türkiye'nin onuru ve namusudur, hepimizin sahip çıkması gerekir. Kurumlarda yanlış yapan yöneticiler olabilir, kurumlar hiçbir zaman siyasetçinin hedefinde ve eleştirisinde olmamalı. TSK'nın eylemleri sorgulanamaz, eleştirilemez ve o eleştirileri de sorumsuzca buluyorum. CHP'nin köklerinin nereye dayandığını bilmeyenlerin bu şekilde açıklama yapmasını asla doğru bilmiyorum, o açıklamayı yapan arkadaşımız MYK'da gündeme gelecektir. Uluslararası güçlerin olduğu bir bölgede 'TSK kimyasal silah kullandı' ya arkadaşlar bu oyunlara gelmeyin, bu aptalca iddialara, karalamaya hele de seçime giderken sana ne kardeşim. Bu açıklamayı yapmak sana mı düşer?" dedi.

CHP\'de Sezgin Tanrıkulu tartışması! Partisinin milletvekili canlı yayında sert konuştu

Son Dakika Politika CHP'de Sezgin Tanrıkulu tartışması! Partisinin milletvekili canlı yayında sert konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • erol çevik: chp malesef hdp den daha tehlikeli ALLAH korusun chp gelirse yandık yandık 18 4 Yanıtla
  • Seyfettin: Allahim sen bunlara firsat verme 12 3 Yanıtla
  • Murat Yılmaz: Genelbaşkanın niye suspus iki kelime etseya edemez 7 3 Yanıtla
  • Cihangir Reyhan: Al birini vur ötekini dertleri vatan millet değil seçime giderken böyle konuşulurmu diyor seçim olmasa sıkıntı değil orduyu devleti karalamak hiç umurlarında değil yazık yazık bırakın oy derdini biraz vatan millet deyin Allah bildiği gibi yapsın sizleri. 1 1 Yanıtla

Advertisement