Amerika'dan Kalbim Seninle Projesine Dev Destek - Son Dakika
Sağlık

Amerika'dan Kalbim Seninle Projesine Dev Destek

Amerika\'dan Kalbim Seninle Projesine Dev Destek

Hidayet Türkoğlu, "Kalbim Seninle" sosyal sorumluluk projesine destek vermek için ailesi ile objektif karşısına geçti.

08.02.2013 10:30  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin milli gururu NBA yıldızı HİDAYET TÜRKOĞLU, bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek adına hayata geçirilen "Kalbim Seninle" sosyal sorumluluk projesine destek vermek için ailesi ile objektif karşısına geçti.

Hido ve 36 ünlü ismin bebeklerle verdikleri çok özel kareler ilk kez 12-24 Şubat tarih aralığında Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergilenecek.

2 ay sonra ikinci çocuğunu kucağına alacak olan Hidayet Türkoğlu, projede yeralmaktan mutluluk duyduğunu belirterek "Kalbim her zaman sizinle" dedi.

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek için bu yıl Çocuk Kalp Vakfı'nın desteğiyle bu yıl ikincisi hayata geçirilen "Kalbim Seninle" sosyal sorumluluk projesi için 37 ünlü isim objektif karşısına geçti.

Projenin yapımcılığı ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya üstlenirken, Hidayet Türkoğlu hariç tüm fotoğrafları fotoğraf sanatçısı Merve Hasman çekti.

37 Ünlü ismin bebeklerle verdikleri çok özel kareler ilk kez 12-24 Şubat tarih aralığında Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergilenecek. Sergi daha sonra diğer Forum Alışveriş Merkezleri'nde sergilenecek.

· 1-10 Mart Forum Kapadokya (Nevşehir)

· 18-31 Mart Forum Mersin

· 5-19 Nisan Forum Trabzon

Kalbim Seninle sosyal sorumluluk projesini, "tüm kalbiyle destekleyip" fotoğraflanan ünlüler: (Alfabetik sıra ile)

Ali Kırca, Aşkın Nur Yengi, Ayça İnci, Ayşe Kucuroğlu, Bengü, Bennu Gerede, Bennu Yıldırımlar, Berkay, Ceylan Çapa, Çağla Şikel, Çağrı Atiksoy, Defne Samyeli, Deniz Seki, Esra Erol, Feryal Gülman, Gülşen, Hamdi Alkan, Helin Avşar, Hidayet Türkoğlu, Irmak Ünal, İpek Tuzcuoğlu, İnci Türkay, İrfan Değirmenci, İsmail Özkan, Mehmet Coşkundeniz, Merve Boluğur, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer Açıkalın, Özge Uzun Üst, Özlem Yıldız, Pınar Esen, Polat Yağcı, Saba Tümer, Sinem Öztürk, Şenay Düdek, Tolgahan Sayışman, Tümer Metin

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Amerika'dan Kalbim Seninle Projesine Dev Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın İl Sağlık Müdürü, Evde Sağlık Hizmetleri Hastalarını Ziyaret Ediyor
    09:56 Aydın İl Sağlık Müdürü, Evde Sağlık Hizmetleri Hastalarını Ziyaret Ediyor

    Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından takip edilen hastalara ziyaretlerini sürdürüyor. Şenkul, Güzelhisar Mahallesi'nde ikamet eden aileleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hastalar ise memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

  • İstanbul ve 5 ilde 4 gün sürecek olan 'toz taşınımı' uyarısı: Maske takın, mümkün oldukça dışarı çıkmayın
    09:54 İstanbul ve 5 ilde 4 gün sürecek olan 'toz taşınımı' uyarısı: Maske takın, mümkün oldukça dışarı çıkmayın

    İstanbul'da ve 5 ilde hava kirliliği alarmı verildi. Azotdioksit miktarının kritik seviyelere ulaştığı belirtilirken, 4 gün sürecek olan kirlilik sağlık açısından tehlikeli düzeye ulaşabileceği için maske takılması önerildi.

  • 112 Acil Çağrı Merkezi, Atatürk Anadolu Lisesi'nde eğitimlerine devam ediyor
    09:14 112 Acil Çağrı Merkezi, Atatürk Anadolu Lisesi'nde eğitimlerine devam ediyor

    112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, acil durumlarda 112 eğitimlerine devam ediyor. Atatürk Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen son eğitimde öğrencilere acil durum kılavuzu da dağıtıldı. Eğitimlerde, hangi durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiği ve çalışma sistemi hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Bipolar bozukluk nedir ve neden Van Gogh ile ilişkilendiriliyor?
    05:45 Bipolar bozukluk nedir ve neden Van Gogh ile ilişkilendiriliyor?

    Ünlü Hollandalı ressam Vincent van Gogh'un bipolar bozuklukla ilişkilendirilmesi ve sağlık sorunlarıyla ilgili yapılan araştırmalar. Van Gogh'un mektupları ve sanatında bulunan ipuçlarına dayanarak, bipolar bozukluk ve depresyon geçirdiği tespit edildi. Uzmanlar, Van Gogh'un hayatta olsaydı teşhis konulabileceğini ve daha iyi bir tedavi alabileceğini belirtiyor.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement