"Peçelilerden illallah ettim" diyen doktorun hesabı çalınmış: Özür dileyip Erdoğan ve Bakan Koca'ya teşekkür etti - Son Dakika
Sağlık

"Peçelilerden illallah ettim" diyen doktorun hesabı çalınmış: Özür dileyip Erdoğan ve Bakan Koca'ya teşekkür etti

"Peçelilerden illallah ettim" diyen doktorun hesabı çalınmış: Özür dileyip Erdoğan ve Bakan Koca\'ya teşekkür etti

Seçimleri Erdoğan'ın kazanmasına tepki gösterip, "Her gün muayene ettiğim peçelilerden illallah ettim. " paylaşımı yapan Doktor Özgün Kaleoğlu'ndan yeni açıklama geldi. Hesabının çalındığını, paylaşımı kendisinin yapmadığını söyleyen Kaleoğlu, "Bu süreçte istemeden de olsa kırdığım herkesten özür dilerim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Bakanımız Koca'ya kadın olarak doktorluk yapmama imkan verdiği için teşekkür borçluyum" dedi.

29.05.2023 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu içöin sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı.

"PEÇELİ TEYZELERDEN İLLALLAH ETTİM"

Seçimlerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Kaleoğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim. Artık tahammülsüzüm size." dedi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kaleoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Sultangazi Haseki Hastanesi'nde paylaşımla tepki çeken doktor özür diledi

"HESABIM ÇALINDI, PAYLAŞIMLARIN BENİMLE İLGİSİ YOK"

Özgün Kaleoğlu'ndan yeni açıklama geldi. Hesabının çalındığını, paylaşımı kendisinin yapmadığını öne süren Kaleoğlu özür diledi. Kaleoğlu şunları söyledi: "Hesabımdan yapılan paylaşımların benimle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Hesabım Amerika adresli IP'ler üzerinden defalarca kez başarısız deneme sonucunun ardından sonunda çalınmış ve akla, mantığa sığmayan, insancıl olmayan paylaşımlar yapılmıştır.

Sultangazi Haseki Hastanesi'nde paylaşımla tepki çeken doktor özür diledi

"CUMHURBAŞKANIMIZA VE BAKANIMIZA MİNNET BORÇLUYUM"

Ben doktor yeminine sadık kalan bir birey olarak hastalarımın diline, dinine, ırkına bakmaksızın hepsine eşit mesafede olmaya yemin etmiş bir doktorum. Ülkemizin sağlık alanında yapmış olduğu devrim niteliğinde çalışmalarından etkilenip bu ülkede doktorluk yapmış ve yapmaya devam etmekten gurur duyuyorum. Bu süreçte istemeden de olsa kırdığım herkesten özür dilerim. Başta 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya benim kadın olarak doktorluk yapmama imkan verdiği için hepsine teşekkür ve minnet borçluyum."

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık 'Peçelilerden illallah ettim' diyen doktorun hesabı çalınmış: Özür dileyip Erdoğan ve Bakan Koca'ya teşekkür etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferdi dayfur: Yalan 2 3 Yanıtla

Advertisement