Hakkari'de 4.7 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi - Son Dakika
Soğuk Haber

Hakkari'de 4.7 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

Hakkari'de meydana gelen deprem AFAD Deprem'e göre 4.7 şiddetinde gerçekleşti. Deprem saat 09:41'de meydana geldi ve Irak bölgesinde de hissedildi. Kandilli Rasathanesi'ne göre ise deprem 4.6 şiddetinde kaydedildi. Detaylar haberimizde.

26.06.2023 10:05  Güncelleme: 10:39

Hakkari'de deprem mi oldu sıklıkla araştırılıyor. Hakkari depremi mi oldu ve Hakkari depremi mi oldu soruları gündeme geliyor. Hakkari depremi mi oldu ve Hakkari kaç şiddetinde deprem oldu merak ediliyor. Hakkari depremi mi oldu? Hakkari kaç şiddetinde deprem oldu? Son Dakika 26 Haziran güncel depremler listesi! Detaylar haberimizdedir…

HAKKARİ DEPREM SON DAKİKA

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde ve Irak'ta da hissedildi.
HAKKARİ DEPREM SON DAKİKA! Hakkari'de deprem mi oldu? 26 Haziran Hakkari kaç şiddetinde deprem oldu? Son Dakika güncel depremler listesi!

HAKKARİ'DE DEPREM Mİ OLDU?

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi. Sarsıntı Irak'ın Duhok kentinde ve Hakkari'nin çevre illerinde de hissedildi. AFAD verilerinde 12 km derinlikte meydana gelen deprem, saat 09.41'de gerçekleşti. Bölgedeki vatandaşlar sarsıntı nedeniyle kısa süreli panik yaşadı.

Hakkari\'de 4.7 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi

Son Dakika Soğuk Haber Hakkari'de 4.7 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement