4 bin metre yükseklikten yere sarktı, kendini korkusuzca aşağıya bıraktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

4 bin metre yükseklikten yere sarktı, kendini korkusuzca aşağıya bıraktı

17.07.2026 23:22

Sosyal medya fenomeni olan kadın, 4 bin metre yüksekliğindeki paraşüt uçağında heyecan dolu anlar yaşadı. Ayaklarını boşluğa sarkıtarak kameraya gülümseyen kadın, binlerce metre yükseklikten kendisini boşluğa bıraktı.

Sosyal medya fenomeni olan bir kadın, gittiği tatilde 4 bin metre yükseklikteki paraşüt uçağının açık kapısında heyecan dolu anlar yaşattı. 

4 BİN METRE YÜKSEKLİKTEN AŞAĞIYA SARKTI

Ayaklarını boşluğa sarkıtıp iki eliyle demirlere tutunduğu esnada kameraya gülümseyen kadın rahat tavırları ve korkusuz duruşuyla dikkat çekti. 

KORKUSUZCA KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Kısa süre sonra kendini boşluğa bırakan kadının bu görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve ekstrem spor severlerden tam not aldı. Heyecan dolu görüntüler, izleyenlerin nefeslerini kesti. 

Son Dakika Spor 4 bin metre yükseklikten yere sarktı, kendini korkusuzca aşağıya bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay Ali Kublay:
    Ne var bunda paraşütle atlayan lar bundan değişik ne yapiyolar anlamadim 5 0 Yanıtla
  • Ozturk Ozturk Ozturk Ozturk:
    Onunla birlikte olsa paraşütüz de atlarım ?? 2 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement