Ali Koç'a Flaş Çağrı: Fener Ol Ali Koç - Son Dakika
Spor

Ali Koç'a Flaş Çağrı: Fener Ol Ali Koç

Spor yorumcusu ve yazar Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a yenildiği maç sonrası Comolli'yi eleştirirken, Ali Koç'a da çağrıda bulundu.

22.04.2019 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe için sert bir yazı yazdı.

İşte Serdar Ali Çelikler'in değerlendirmeleri;

Sene başında Ali Koç, İsrail lobisinin iteklemesi; beceriksiz ve dahi arogan Fransız manevi kardeşini ve 1907'den kankası Ömer Uzun ve onun ortağı Batur Altıparmak'ı dinleyerek bu kadroyu kurdu. 11 tane yeni transfer yapıldı. Tamamı patlak çıktı. İslam Slimani hariç de "Hah işte iyi transfer" denilecek bir adam alınmadı. Ne var ki bu kadar negatif ortamda Slimani de tutmadı.

COMOLLI İÇİN SERT SÖZLER

Comolli denen rezil adamın bitirmeye çalıştığı Dirar-Soldado-Valbuena ve Volkan bugün takımda yer bulurken onun gazladığı kazıklar, Benzia - Reyes - Barış bugün takımda yok. Frey - Slimani de yok sayılır. Başkanın futbolu bilmediğinin en net göstergesi olan, futbolcu sandığı Ayuv ise giren çıkan oyuncu halinde.

Bu gerçekler ışığında Ali Koç'a sesleniyorum:

Sayın Başkan,

Seneye bu takıma 1 kaleci, 1 stoper, 1 8 numara, 1 10 yahut 9.5 numara ve bir santrafor kesin olmakla beraber, 6-7 kaliteli transfer yapmalısınız.

"G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'TAN OYUNCU ALINMAMALI"

Artık G. Saray ve Beşiktaş'tan oyuncu almamalısınız. Ve bu transfer çalışmalarına başlarken Comolli denen beceriksize yol vermeli; menajerlik firmalarını seçerken de dikkatli olmalısınız.

Ama önce kadro... Kadroyu baştan sona ışıklı isimlerle doldurup Fenerbahçe'ye Fener Ol'malısınız...

Ali Koç\'a Flaş Çağrı: Fener Ol Ali Koç

Son Dakika Spor Ali Koç'a Flaş Çağrı: Fener Ol Ali Koç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • kuzey yildizi: bastan beri ayni seyi soyluyorum, ali koc fenerbahce baskani olmasi siyasidir, bir camiayi elde tutma cabasidir. klup baskani isen ac cuzdani, takimi bitmis gibi gosterip camiadan para dileniyorsunuz. amaciniz intikam almakmi yazik 10 0 Yanıtla
  • fb li: FENER OL. CİMRİ ADAM.BU KULÜP SENİN İŞYERİNİ YÖNETMEYE BENZEMEZ 10 0 Yanıtla
    tunç06: işyerini bu yönetmyor ki ... 0 0
  • Bayrampaşa sk: Ben bir Fenerbahçeli olarak fener ol kampanyasına destek olmam çünkü sahaya çıkıp adam akıllı futbol oynama isteğiniz yok 9 0 Yanıtla
  • Saban bal: Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste 7 2 Yanıtla
  • Saban ball: Galatasarayla berabere kaldi bu size yeter hakeme selamlar 6 1 Yanıtla
  • N: Yahudi adama günahını vermez 6 1 Yanıtla
  • Toni Schumaher: Fener yetmez. Florasan olmalı. 5 2 Yanıtla
  • alp1907: Rezillik. 60 milyon euro dendiğinde euro 6dan düşüktü bugün maalesef 6.50 civarlarında. Kur farkıyla borç 25 milyon daha arttı. Geçenlerde 100 milyon daha borç açıklandı. Batırdılar kulübü şimdi paralarımızı istiyorlar. Taraftarın parasıyla olmaz bu iş milyonlar gerekli. Berabere kalsanız yine para girecek kulübe. Zengin çocukların oyuncağı değil FENERBAHÇE. Halkın cebindeki parayı istiyorlar siz zenginler ne yapıyorsunuz mahvettiniz kulübü 6 1 Yanıtla
  • Zenci: Futbol fabrika yönetmeye benzemez. 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement