Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Müsabakaları Elazığ'da Yapıldı - Son Dakika
Spor

Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Müsabakaları Elazığ'da Yapıldı

Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Müsabakaları Elazığ\'da Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın faaliyetleri kapsamında 9-10 Mayıs tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi karate müsabakaları, Yakup Kılıç Spor Salonu’nda yapıldı.

10.05.2014 16:54

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın faaliyetleri kapsamında 9-10 Mayıs tarihleri arasında Elazığ'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi karate müsabakaları, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda yapıldı. Organizasyonun ikinci gününde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

9-10 Mayıs tarihleri arasında Elazığ'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi karate müsabakaları, Yakup Kılıç Spor Salonu'nda tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın faaliyetleri kapsamında Elazığ'da düzenlenen programa, 21 ilden 110 bayan 130 erkek olmak üzere toplam 240 sporcu katıldı. Organizasyon Cumartesi günü yapılan final maçlarıyla tamamlandı. Toplam 21 ilin takımlarının yarıştığı müsabakalarda erkeklerde İstanbul Avrupa, Gaziantep, Sakarya, İstanbul Anadolu, Trabzon, Afyonkarahisar, Antalya, Erzurum, Kilis, Ankara, Bingöl ve Düzce temsilcileri yarıştı. Bayanlar arasında yapılan müsabakalara ise Sakarya, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Gaziantep, Düzce, Kilis, Ankara, Isparta, Trabzon, Diyarbakır ve Erzurum illerinden sporcular katıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi karate müsabakalarında bayanlarda birinciliği Sakarya kazanırken, ikinciliği Kocaeli, üçüncülüğü ise Konya elde etti. 2. ve 3.'lük kategorisinde ise Kırklareli'ni temsil eden sporcular kazandı. Erkeklerde ise İstanbul Avrupa yakası grubu birinci olurken, Gaziantep ikinci, Sakarya üçüncü sırada yer aldı.

Erkekler 2. ve 3.'lük kategorilerinde ise İstanbul Anadolu takımı başarılı olarak sıralamadaki yerini aldı.

Karate Antrenörü Veysel Sarıgül, organizasyonun Elazığ'da yapılmasının önemine dikkat çekerek, Elazığ olarak başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Müsabakaları Elazığ'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement