Arda Turan: Yanlış Anlaşılmasın Diye 10 Erkekle Geziyorum - Son Dakika
Spor

Arda Turan: Yanlış Anlaşılmasın Diye 10 Erkekle Geziyorum

Atletico Madrid'in milli yıldızı Arda Turan, İstanbul'a geldiği zamanlarda yanlış anlaşılmasın diye 10 erkekle dışarı çıktığını söyledi.

06.01.2014 08:43  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Takım kaptanı ve Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan, Kanaltürk'teki " Dilara Endican'la Muhabbet Olsun" programına katıldı. Yıldız futbolcu, İspanya'daki hayatından Galatasaray aşkına ve özel hayatıyla ilgili dedikodulara kadar pek çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'IN ÇIKMASINI HİÇ İSTEMEMİŞTİM"

"Galatasaray'ın bende çok hakkı var" diyen Arda, "Bu hayatta kazandığım her şeyi önce Allah'a, sonra da Galatasaray'a borçluyum. Bir Galatasaraylı olmaktan da gurur duyuyorum. Şampiyonlar Ligi ikinci tur kuraları çekilirken de rakip olarak Galatasaray'ın çıkmasını hiç istememiştim. Benim hayat anlayışımda 'işyerinde birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ama birbirinize saygı duymak zorundasınız' denilen şey geçerli değil. Ben iş arkadaşlarımı sevmek zorundayım. Çünkü ancak mutlu olduğum yerde başarılı olabilirim." dedi.

"BURAK YILMAZ BİR STAR"

Milli takımdan arkadaşı olan Burak Yılmaz'a övgü yağdıran Arda, "Burak, bir star ve çok fazla saygıyı hak ediyor. Çünkü çok gol atıyor ve her pozisyonun içinde var oluyor. Yani, kendisi eldeyken kıymetini bilmek lazım. Bunu Galatasaray camiası ile alakalı olarak değil, Türk Futbolu ile alakalı olarak söylüyorum." dedi.

"MAÇTAN ÖNCE DUA EDİYORUM"

Biraz anne-babacıyım. Her gün antrenman bitiminde ve her maçtan önce annemi ararım. Maçlardan önce özel bir şey yapmıyorum. Bizde uğur falan olmaz. Dua ederim, annemi ararım, Cem Karaca ve Barış Manço dinlerim.

"10 ERKEKLE GEZİYORUM"

Arda, "Yurt dışında, burada hakkımda çıkan haberlerle ilgili niye açıklama yapmadığımı soruyorlar. Orada bir İniesta'ya, Messi'ye ya da Ronaldo'ya açıklama yaptıramazsın. Bense burada basına "3 günde bir üst seviye maç oynuyorum, konsantre olmam lazım, bana yardımcı olun" diye açıklama yapıyorum. Ama basındaki bazı arkadaşlar "Arda bizi Avrupa'da temsil ediyor, kendisine karşı biraz kibar ve insaflı olalım" demiyor. Ben 6 ay boyunca çalışıp Türkiye'ye, ülkeme tatile geliyorum ve yanlış bir şey olmasın diye 10 erkekle geziyorum, ama "Güzellerle eğlendi" diye haber çıkıyor. Biraz insaf etmek lazım; biz magazinden ve spor basınından korkup da yapacağımız şeyden kaçacak adam değiliz." ifadelerini kullandı.

"ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEYE VERECEK HESABIM YOK"

Türkiye'deki magazin basınından dert yanan Arda, "Ben kendi ülkeme tatile gelmeyeyim mi? İşte bu ülkede genç futbolcu da, "yok başkan görür, yok magazin basını çeker" diye diye korkup, özgüvenini kaybediyor; dolayısıyla bu güveni sahaya da yansıtamıyor. Ondan sonra Dünya Kupası'na gidemezsin; Olimpiyatlar'da sporcun da olmaz. Ben hayatta kimseden çekinmem ve korkmam. Allah'tan başka kimseye verecek hesabım yok." diye konuştu.

Arda Turan: Yanlış Anlaşılmasın Diye 10 Erkekle Geziyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan: Yanlış Anlaşılmasın Diye 10 Erkekle Geziyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement