Aydınlı Atıcılar Boş Geçmedi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aydınlı Atıcılar Boş Geçmedi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aydınlı Atıcılar Boş Geçmedi

İzmir’de 20-22 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Cumhuriyet Kupası Atıcılık-Trap yarışmalarında Aydın sporcuları yine başarılı sonuçlar elde etti.

İzmir'de 20-22 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Cumhuriyet Kupası Atıcılık-Trap yarışmalarında Aydın sporcuları yine başarılı sonuçlar elde etti.

Müsabakalara İzmir, Aydın Manisa, Denizli, Muğla, Balıkesir, Uşak, Afyon ve Kütahya ilinden sporcular katıldı. Yıldız Erkekler kategorisinde Aydınlı sporculardan Selahattin Özer 1'inci olurken Erdoğan Akkaya 2'inci oldu. Genç Erkekler Kategorisinde ise Aydınlı sporcular Mehmet Özer 1'inci olurken, Hakan Ören 2'incilik madalyasının sahibi oldu.

İki kupayı Aydın'a getirdiler

Genç Erkekler kategorisinde takım olarak Aydın şampiyon olurken Büyük Erkekler kategorisinde de 2'incilik kupasını Aydın'a getirdiler.

Atıcılık ve Avcılık Aydın İl Temsilcisi Cahit Oktav Sabancı, "Sporcularımız turnuvada çok başarılı sonuçlar elde ettiler. Türkiye'de adımızı sıkça söz ettirmeye devam ediyoruz. Tüm sporcularımızı kutluyorum ve katkılarından dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA