Aziz Yıldırım'dan Yunus Yıldırım'a Ağır Sözler - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Yunus Yıldırım'a Ağır Sözler

Aziz Yıldırım\'dan Yunus Yıldırım\'a Ağır Sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, devre arasında Yunus Yıldırım'a "Anamızı s......z. Buz gibi penaltıyı vermiyorsun" sözleriyle sert tepki gösterdi.

12.02.2014 07:37  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin ligde pazar günü Sivas'a 2-0 mağlup olduğu maçta yaşananların yankısı sürerken, sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım PFDK'ya sevk edildi.

VERİLMEYEN PENALTI VE EGEMEN'İN KIRMIZI KARTI YILDIRIM'I KIZDIRDI

Vatan gazetesinin haberine göre; Karşılaşmanın hemen başında hakem Yunus Yıldırım'ın F.Bahçe lehine çalmadığı penaltı düdüğü ve sonrasında gerilen sinirler nedeniyle Egemen Korkmaz'ın kırmızı kart görmesi uzun zamandır deplasmanda maç izlememe geleneğini Sivas'ta bozan Aziz Yıldırım'ı adeta küplere bindirdi.

YILDIRIM, SOYUNMA ODASINA İNDİ

Berabere biten ilk yarıyı sinirden kıpkırmızı kesilerek izleyen başkan, 45 dakikayı sonlandıran düdüğün ardından soluğu soyunma odalarına giden koridorda aldı. Öfkesine hakim olamayan Yıldırım, hakem Yunus Yıldırım'a tepkisini çok ağır sözlerle gösterdi.

YUNUS YILDIRIM'A AĞIR SÖZLER

Tecrübeli hakeme "Anamızı s......z. Buz gibi penaltıyı vermiyorsun. Sonra bir de oyuncuyu (Egemen Korkmaz) çıldırtıp, kırmızı kart gösteriyorsun. Bu iş böyle gitmez. Ben bunların hesabını elbet soracağım" dedi.

90 GÜN CEZA KAPIDA

Bu yaşananların ardından Yunus Yıldırım, başkanın sözlerini aynen bu şekilde raporuna yazdı. Raporla birlikte Aziz Yıldırım, hakem soyunma odası ihlali, tehdit ve küfürden dolayı PFDK'ya sevk edilirken, başkanın 60 ile 90 gün arasında hak mahrumiyeti cezası alması bekleniyor.

USLU VE YILDIRIM PFDK'DA

Bu arada Aziz Yıldırım ve genel sekreter Mahmut Uslu'nun dışında kırmızı kart gören Egemen Korkmaz sportmenliğe aykırı hareketten PFDK'ya sevk edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Yunus Yıldırım'a Ağır Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • murat: 2 metre yanındaki olayı görüp te düdük çalmazsan bunda bir iş var demektir. Egemene gelince zaten maça çıkmadan önce kırmızı çıkartmak için şartlanmışsın neden acaba. 28 10 Yanıtla
  • arzaegke: vaybe fenerden kuyruk acısı olanlara gün doğdu herkes konuşuyor ama kimse aynaya bakmıyor bunları şampiyon olmayan takım taraftarları söylese anlarım herkes birbirine kirli diyor demekki kendileride kirli ki çok konuşup ortalığı kirleterek kendi kirlerinin gözükmesini önlüyorlar.kedi erişemediği ciğere mundar der kedilere selam yola devam. 4 1 Yanıtla
  • YUSUF ÖNSOY: AZİZ yıldırım bende bi FENER BAHÇELİYİM herşey istatikle olmuyo şöyle bişey taraftar transfer istiyolar gs o kadar yatı kedini gençleştiler yani diyecek bişey yok 0 0 Yanıtla

Advertisement