Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup oldu

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş'ta Domagoj Vida ve Muhammed Elneny, Gazişehir'de ise Kayode kırmızı kart gördü.

14.09.2019 19:01  Güncelleme: 22:19

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşı karşıya geldi. 3 kırmızı kartın çıktığı maçta siyah-beyazlılar mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Gazişehir'e galibiyeti getiren golleri 8. dakikada penaltıdan Twumasi 58. dakikada Güray Vural ve 79. dakikada Chibsah kaydetti. Beşiktaş'ın golleri 83. dakikada Umut Nayir ve 84. dakikada Atiba Hutchinson'dan geldi.

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup oldu

MAÇTA 3 KIRMIZI KART ÇIKTI

Beşiktaş'ta 6. dakikada Domagoj Vida ve 76. dakikada Muhammed Elneny,Gazişehir Gaziantep'te ise Kayode 75. dakikada kırmızı kart gördü. 4 puanda kalan Beşiktaş, önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. 7 puana yükselen Gazişehir Gaziantep ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup oldu
Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep\'e 3-2 mağlup oldu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • irfan öztürk: büyük takımlar hoca değiştirdiği zaman eski hocadan daha kaliteli hoca getirirler..sizce şenol hocamı daha kaliteli yoksa şimdiki hocamı....... 16 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: ÇÖKÜŞ BAŞLADI LİĞİN BAŞI GÖNDERİN GİTSİN....ANLADINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 1 1 Yanıtla
    Falcao : Beter olun 0 0
  • Fatih: Kartali kel aynaka cevirdiler 1 0 Yanıtla
  • JU: Geçen sene Fenerin aynısı olacak 1 0 Yanıtla
  • fgdf: bu senede bitti seneye ya kısmet ligiilk 5 beşte bitirme şansımız olabilir o şansta dünya yıldızı değil dünya yıldızları alırsak en az 5 tane bu sene gübrelerle ilk 8 kiz için oynayacaz başkan beleş futbolcu arıyor oynatıyor 0 0 Yanıtla
  • andsmero: pislik gökhan gönul 0 0 Yanıtla

Advertisement