Brighton Teknik Direktörü Roberto De Zerbi, Fenerbahçe'nin Fred'i renklerine bağladığını öğrenince büyük şok yaşadı. De Zerbi yaptığı açıklamada, Fred'i transfer etmeyi istediklerini ve Fred'in Fenerbahçe'ye gittiğini gördüğünde "Lanet olsun" dediğini belirtti.
Roberto De Zerbi yaptığı açıklamada, "Cep telefonuma baktım ve haberi gördüm. 'Fred Fenerbahçe'de' yazıyordu. Lanet olsun dedim. Caicedo sonrası en büyük adaylarımızdan biriydi. Onu gizliden gizliye kadromuzda istiyorduk." ifadelerini kullandı.


Son Dakika › Spor › Brighton Teknik Direktörü Roberto De Zerbi, Fred'in Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla şaşkına döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.