Caner Erkin'in Sakatlığı İçin Şok İddia! - Son Dakika
Spor

Caner Erkin'in Sakatlığı İçin Şok İddia!

Caner Erkin\'in Sakatlığı İçin Şok İddia!

Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Beşiktaşlı Caner Erkin'in sakatlığının yankıları devam ediyor.

26.10.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Beşiktaşlı Caner Erkin'in sakatlığının yankıları devam ediyor.

39 günde 10 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcunun, sakat olmasına rağmen büyük bir fedakarlık örneği göstererek A Milli Takım'a gittiği ortaya çıktı.

İşte 30 Eylül ile 2 Ekim günleri arasında sakatlığa zemin hazırlayan gelişmeler:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kötü geçen Euro 2016 sonrası Arda Turan, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Caner Erkin'i Hırvatistan maçı kadrosuna dahil etmedi. Bu beş oyuncunun alınmaması gündeme bomba gibi düştü ve bir savaş başladı.

Terim, 30 Ekim günü Ukrayna ve İzlanda maçlarının aday kadrosunu açıkladı. Beş oyuncu yine yoktu. Caner Erkin, Beşiktaş formasıyla 1 Ekim günü Rizespor deplasmanında 90 dakika sahada kaldı. Maçın ardından sol aşil tendonunda ağrı hisseden 28 yaşındaki oyuncuya kulüp doktoru Sarper Çetinkaya tarafından kendi kanından trombosit nakli yapıldı.

TEK İDMANLA UKRAYNA MAÇINA..."

Caner de A Milli Takım'a çağrılmadığı için 4 günlük izinde toparlanacaktı. Ancak 2 Ekim günü ilginç bir gelişme yaşandı. Hasan Ali Kaldırım, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Fatih Terim, Caner Erkin'i aday kadroya çağırdı.

28 yaşındaki yıldıza, "Sakatlığın var. Gitmesen daha iyi olur" telkininde bulunuldu. Ama yaşanan kriz nedeniyle Caner Erkin, "Gitmem gerekiyor. Yoksa 'Fatih Terim'e tavır yaptı' derler. Böyle olmasını istemiyorum. A Milli Takıma gideceğim" dedi.

Beşiktaş'ın yıldızı, 3 Ekim günü Konya'daki milli takım kampına dahil oldu. Ama sakatlığı nedeniyle son iki antrenmana çıkmadı.

Son idmanda yer alan Caner Erkin, Ukrayna maçında sahaya çıktı. Aşil tendonundaki hasar daha da büyüyen milli oyuncu, üst üste 4 zor maç oynadı ve Antalya önünde aşil tendonu koptu. (Akşam)

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Caner Erkin'in Sakatlığı İçin Şok İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement