Denizlispor, Ragıp İle El Sıkıştı - Son Dakika
Spor

Denizlispor, Ragıp İle El Sıkıştı

Denizlispor, Ragıp İle El Sıkıştı

Denizlispor Bucaspor'dan ayrılan Ragıp'ı renklerine bağladı.

20.07.2011 15:41  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli spor yönetimi, Transferi dondurduk açıklamasından bir gün sonra Bucaspor'dan ayrılan Ragıp'ı alarak yeni sezon öncesi 13. takviyeyi gerçekleştirdi.

Bugün kulüp binasında bir yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli orta saha oyuncusunu kaptanlığa getirdiklerini açıklayan başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, Uzun süredir gündememizde olan Ragıp, kişiliği ve yeteneği ile bize çok şey kazandıracak dedi.

Denizlispor'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Ragıp ise, Bana güvenenlere teşekkür ediyorum. Denizlispor hedefi olan bir kulüp. Bu yolda ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım. Denizlispor Süper Lig'i hak ediyor. Hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum diye konuştu. Deneyimli oyuncu, imzanın ardından kampa katılmak üzere Davraz'a gitti.

ALİ İPEK CEVAP VERDİ

Bu arada gazetecilerin sorularını yanıtlayan başkan Kıbrıslıoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 5 sezon önce Fenerbahçe'nin son maçta şampiyonluğu Denizli'de kaybetmesiyle ilgili iddialarına dönemin başkanı Ali İpek'in cevap verdiğini belirterek, Denizlispor etik değerlere önem veren bir kulüp. Gündemdeki olaylarda adı bile geçmiyor. Bu konuda Fenerbahçe başkanından açıklamalar geldi ve geliyor. Artık bu konuların kapanması gerektiğini, spor camiasının futbolla ilgilenmesi gerektiğini söylüyoruz dedi.

FENERBAHÇE DÜŞMESİN

Başkan Kıbırsıoğlu, Fenerbahçe'nin düşürülmesi halinde Bank Asya 1. Ligi'nin değerinin artıp artmayacağı yönündeki soruyu şöyle yanıtladı:

"İnşallah böyle şeyler olmaz. Çünkü bu tür olaylar Türk futboluna ve marka değerine zarar veriyor. Fenerbahçe büyük bir camia. Böyle bir şey olursa Bank Asya 1. Ligi'n değerinin artacağını düşünüyorum."

Kıbrısoğlu, şike soruşturması nedeniyle liglerin bir hafta ya da 15 gün ertelenebileceğini, çalışmalara geç başladıkları için bu durum kendilerine avantaj sağlayabileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Denizlispor'un yıllardır kulüp binası olarak kullandığı Kenan Evren Bulvarı'ndaki Ege Fuar Birliği'ne ait binadaki idari bölümlerin Şemikler Tesisleri'ne taşınmasına başlandı. Altyapı futbolcularının lojman olarak kullandığı bölümlerin ise şimdilik kalacağı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor, Ragıp İle El Sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement