Erkan Zengin: Beşiktaş'a Sempati Duyuyorum - Son Dakika
Spor

Erkan Zengin: Beşiktaş'a Sempati Duyuyorum

Erkan Zengin: Beşiktaş\'a Sempati Duyuyorum

Eskişehirspor'un yıldızı Erkan Zengin, "Babam Beşiktaşlıydı, renkleri siyah-beyaz olduğu için benim de sempatim vardı." dedi.

02.03.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor forması giyen ve 3 büyüklerin transfer etmek istediği Erkan Zengin önemli açıklamalarda bulundu.

Erkan Zengin, Türkiye'ye gelmeden önce Beşiktaşlı olduğunu dile getirdi, "Babam Beşiktaşlıydı, renkleri siyah-beyaz olduğu için benim de sempatim vardı." dedi. Zengin, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'den başka takımdan teklif gelmiş miydi?

"Evet. Trabzon ve Ankaraspor'dan teklifler almıştım ama Mustafa Denizli beni aradıktan sonra hiç düşünmeden geldim."

Takımdan ayrılmanın nedeni neydi?

"İlk maçım Antalya maçıydı. Yusuf Şimşek ve Ernst o dönem transfer olmuştu ve aynı anda sahadayken maçı kazandık ve diğer 2 oyuncu 65.dakikada oyundan çıktı ben 90 dakika oynadım ve o maç sonrasında ben artık oynarım diye düşünüyorken sonraki 10 maç kadroya bile alınmadım. O dönem Nihat Kahveci'nin gelmesinin de etkili olduğunu söyleyebilirim. Standard Liege beni yeniden istiyordu. Babamı arayıp, 'Ne yapayım?' diye sordum. Türkiye'de kalmamı isteyince ben de Rıza Çalımbay'dan gelen teklifi kabul edip Eskişehirspor'a gittim."

Hedeflerin neler?

"Eskişehirspor'la Avrupa kupalarına katılmak istiyorum. Çünkü Eskişehirspor 1970′lerden beri Avrupa'ya hasret kalan bir takım ve sahip olduğu potansiyelle bunu hak ediyor. Ama bende sezon başı teklifleri değerlendirmek istiyorum. Çünkü bu benim içinde büyük fırsat olacak. İstanbul takımları da olabilir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erkan Zengin: Beşiktaş'a Sempati Duyuyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • metin durmaz: Bir Bursaspor taraftarı olarak bir anadolu takımı futbolcusunun böyle bir açıklama yapmasını kınıyorum Eskişehirli arkadaşların tavrınıda merak ediyorum açıkcası.. 19 34 Yanıtla
    metin durmaz: zorlukları siz daha iyi bilirsiniz yalovadan geri gitmeyi gibi mesela... 0 0 metin durmaz: cenk biz OSMANLI torunuyuz koçum sen rahat ol biz dövdük o islambolun kalelerini 1453 te unutma biz olmasaydık orası hala kostantiniyedi.... 0 0 ottaman: fenevli ve 8taş kardeşliği sen önce timsah yürüyüşü yaptığın 16.5.2010 tarihini iyi hatırla saraçoğlunun cimlerinde ne cabuk unuttun 2-2 anonsunu heeee.. Ayrıca OSMANLIYIZ gücünemi gitti MUSTAFA KEMALİNDE ASKERLERİYİZ buda ayrı bizin analarımız bacılarımız cephede sırtında cephane taşıdı ayrıc dedemin abiside ÇANAKKALE cont bayırı ŞEHİTLERİNDEN dir. Yani bu VATAN için ailesinden ŞEHİT vermiş biriyim topik değil.. ANLADINMI ÜKELE VE ÖN YARGILI İNSAN... 0 0

Advertisement