Fenerbahçe Direkten Dönmüş! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Direkten Dönmüş!

Fenerbahçe Direkten Dönmüş!

Spor Toto Süper Lig'de özellikle ikinci yarıda gösterdiği çıkışla şampiyonluk mücadelesini devam ettiren Fenerbahçe Şubat ayında adeta direkten döndü.

03.05.2011 14:00

Spor Toto Süper Lig'de özellikle ikinci yarıda gösterdiği çıkışla şampiyonluk mücadelesini devam ettiren Fenerbahçe Şubat ayında adeta direkten döndü. Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin transfer gündeminin 1 numaralı maddesi Michael Bradley'di. Borussia Mönchengladbach kulübü ABD'li oyuncuyu ise Aston Villa'ya kiraladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman Sivasspor maçı sonrası bu ismi işaret ederken orta sahaya transfer olacağını sürekli tekrarladı. ABD'li oyuncunun transferi son anda olmamış ve sarı-lacivertli ekip transferde sıkıntı yaşamıştı. Cristian Oliveira Baroni Fenerbahçe'de mutsuz olduğunu dile getirirken, eski kulübü Corinthians'ın teklifi ve yöneticilerinin İstanbul'a gelerek yaptıkları temas için Fenerbahçe cephesinde karar Bradley'in transferindeki gelişmelere göre verilecekti.

Transferde yaşanan son dakika pürüzü ise Cristian'ın yuvada kalmasında en büyük etken oldu.

CRISTIAN DOPİNG ETKİSİ YARATTI

Fenerbahçe'de sezon başı ve devre arasında sıkıntılı performansı sebebiyle gönderilmesi gündeme gelen, hocası Aykut Kocaman ile sorunlar yaşadığı öne sürülen Brezilyalı Cristian ise ikinci yarıda 15'te 14 yapan ekip için adeta bir doping görevi üstlendi.

Orta sahada takımı diri tutan ve istikrarlı bir performans sergileyen Brezilyalı 12 maçta 776 dakika forma giydi ve o bölgede ligin kritik virajında sakatlıklar geçiren iki kritik isim Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu'nun boşluklarını doldurdu.

Bradley ligde sadece 17 dakika oynadı

Sezon başı Galatasaray'ın da talip olduğu sürülen ve 2010 Dünya Kupası'nda ABD Milli Takımı formasıyla sırıtan 23 yaşındaki yeteneki oyuncu transferinden sonra Aston Villa forması altında ise sadece FA Kupası kapsamında oynanan Manchester City maçında ilk 11'de forma giydi. 35 haftası geride kalan Premier League'de ise sadece 17 dakika boy gösterdi.

Aziz Yıldırım 'evet' demedi iddiası

İddialara göre Fenerbahçe, Michael Bradley ve Mamadou Diarra ile anlaşmaya varmış başkan Aziz Yıldırım, Corinthians'ın teklifini az bulmuştu. Aksi durumda Brezilyalı futbolcu ülkesine dönecek, ABD'li Bradley de F. Bahçe ile sözleşme imzalayacaktı. Fenerbahçe Bradley ile büyük ölçüde anlaşmış, son anda yatan bu transfer sarı-lacivertli cephenin transfer politikasının çıkmaza girmesiyle eleştiriler almasına sebep olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Direkten Dönmüş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement