Başkan Aziz Yıldırım Çalışmaları İzledi - Son Dakika
Spor

Başkan Aziz Yıldırım Çalışmaları İzledi

Başkan Aziz Yıldırım Çalışmaları İzledi

Sarı-lacivertli takımın antrenmanını kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticiler izledi.

11.01.2014 23:10  Güncelleme: 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertli ekibin konakladığı otelin sahasında teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın koşu ve ısınma hareketleriyle başladığı, 3 gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapıp, tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla idmanı tamamladıkları belirtildi.

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan oyunculardan Bekir İrtegün'ün antrenmanın tamamında yer aldığı, Salih Uçan'ın tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdüğü, Emre Belözoğlu'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde idman yaptığı aktarıldı.

Fenerbahçe, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Başkan Yıldırım ve yöneticiler antrenmanı izledi

Fenerbahçe'nin antrenmanını kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticiler de takip etti.

Tesislere gelen Aziz Yıldırım'a, yöneticiler Mahmut Uslu, Mithat Yenigün, Tolga Deniz Aytöre, Tahir Perek ve Turhan Şahin ile kulüp üst düzey yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz'ın da eşlik ettiği, antrenmanı birlikte izledikleri ifade edildi.

Öte yandan, Fenerbahçe antrenmanını, Isparta Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri ile Alanya Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin ziyaret ettikleri aktarıldı. Antrenman öncesi ziyarette bulunan Isparta Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencilerinin, teknik direktör Ersun Yanal'a çiçek ve kitap verip, takımla birlikte fotoğraf çektirdikleri, antrenman sonrasında tesislere gelen Alanya Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin ise teknik heyete ve oyunculara muz ikram ettikleri dile getirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkan Aziz Yıldırım Çalışmaları İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement