Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) tarafından düzenlenen Erkekler 21 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na, yarın yapılacak play-off maçlarıyla devam edilecek.
A, B, C ve D Grupları'nda ilk 4 sırayı alan 16 takım, play-off turunda çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek. A Grubu'nda Türkiye, Hindistan, Çin ve Mısır, B Grubu'nda İran, Arjantin, Japonya ve Meksika, C Grubu'nda Sırbistan, ABD, Kanada ve Tunus, D Grubu'nda da Rusya, Fransa, Brezilya ve İtalya takımları arasından, play-off maçlarında galip gelenler çeyrek finale yükselecek, yenilenler ise 9-16'ncılık maçlarına çıkacak.
A Grubu'nu 4 galibiyet ve 11 puanla namağlup lider tamamlayarak tur atlayan Türkiye, play-off'ta B Grubu dördüncüsü Meksika ile eşleşti. Genç Milli Takım, Meksika ile yarın TVF Başkent Salonu'nda saat 18.30'da karşılaşacak ve galip gelirse çeyrek finale katılma hakkı kazanacak.
Ankara ve İzmir'de yarın yapılacak play-off maçlarının programı şöyle:
TVF Başkent Spor Salonu (Ankara):
11.00 İran - Mısır
13.30 Arjantin - Çin
16.00 Hindistan - Japonya
18.30 Türkiye - Meksika
Atatürk Spor Salonu (İzmir):
11.00 ABD - Brezilya
13.30 Sırbistan - İtalya
16.00 Rusya - Tunus
18.30 Fransa - Kanada - Ankara
Son Dakika › Spor › Fıvb Erkekler 21 Yaş Altı Dünya Voleybol Şampiyonası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.