Galatasaray'da Dursun Özbek ile Cenk Ergün, Havalimanında Tudor'un Durumunu Konuştu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek ile Cenk Ergün, Havalimanında Tudor'un Durumunu Konuştu

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile Futbol Direktörü Cenk Ergün, Yeni Malatyaspor maçında alınan mağlubiyet sonrasında havalimanında Tudor'un durumunu konuştu.

18.12.2017 10:22

Galatasaray'da, Evkur Yeni Malatya yenilgisi sonrasında olağanüstü toplantı kararı alındı. Sarı kırmızılılarda, Başkan Dursun Özbek önderliğinde yönetim kurulu bugün saat 14.00'te toplanacak. Toplantıda gündem Tudor'un geleceği olacak.

Alınan yenilgi, liderliğin kaybedilmesi, Tudor'un taktiksel hataları nedeniyle bu olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleşirken, Hırvat teknik adamla yolların ayrılma ihtimali artık azımsanmayacak derecede yüksek.

Öyle ki; Galatasaray'ın, yüzde 51 ihtimalle Igor Tudor'la ipleri koparacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin, Başkan Dursun Özbek'le ve kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde, "Tudor'la artık devam edemeyiz" dediği belirtildi.

ÖZBEK İLE ERGÜN ARASINDA KRİTİK...

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Malatya Havalimanı'nda sportif direktör Cenk Ergün ile özel olarak görüştü.

Başkan Özbek'in mağlubiyetten dolayı üzgün olduğu gözlenirken, Özbek ve Ergün uzun süre karşılaşmayı ve takımın son durumunu değerlendirdi. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün karşılaşmayla ilgili düşüncelerini aktardı.

Galatasaray\'da Dursun Özbek ile Cenk Ergün, Havalimanında Tudor\'un Durumunu Konuştu

Son Dakika Spor Galatasaray'da Dursun Özbek ile Cenk Ergün, Havalimanında Tudor'un Durumunu Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ÇAN ÇİN ÇON: TUDOR DEVAM HATTA ARDA BİLE ALINSIN 1 2 Yanıtla
  • ibo: devamm devamm daha iyisinimi bulacaklar 0 1 Yanıtla
  • CeSuR: bir an önce gönderilmelı yoksa tudor dursun özbeki kendınle gönderecektir. 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Yedirtmeyiz tudoru is bilmez dursun gidecek pisliklerini şikecilerin yuzune yuzene vuran efsane baskan geri gelecek 0 0 Yanıtla
  • Aslan: Burada iki yüzlü fenerliler ve bjkliler var anaşılan tudor kalmasını istiyorlar çünkü işlerine gelmiyor tudor gitmesi sizde sonunuz 2-3 cülük olacak yıl sonu çok sevinmeyin derim kendi klübünüze bakın hainlik peşinde olmayın 0 0 Yanıtla
  • KÜBRA: YERLİ TEKNİK DİREKTÖR LAZIM ERTUĞRUL SAĞLAM GELSİN 0 0 Yanıtla
  • ibrahim: hamza hamzaoglu gelsın 0 0 Yanıtla
  • ALBATROS: Yahu Tudoru Gönderirken Sizden Ricam Şu Bizim Adalet Adalet Diye Haykırıpda Herşeye Muhalefet Olan Bizim Muhalefet Başkanının Ve Koyunlarınıda Gönderinde Ayağımıza Dolaşıp Yapılan Hizmetlere Mani Olmasınlar 0 0 Yanıtla
  • Fısfıs: Dedikoducular sizi bu gs yönetimindekiler fb ajanı olmasın kaleyi içerden çökertme misali çünkü bir yönetimdekiler bu kadarmı vasıfsız geri düşünceli olur bilerek gs yi batırmaya gelmişler 0 0 Yanıtla

Advertisement