Okan Buruk'un büyük korkusu! Galatasaray'daki mağlubiyetlerin nedeni belli oldu - Son Dakika
Spor

Okan Buruk'un büyük korkusu! Galatasaray'daki mağlubiyetlerin nedeni belli oldu

Son olarak Türkiye Kupası Çeyrek Final'inde Başakşehir'e 3-2 yenilen Galatasaray'da yenilgilerin nedeni analiz edildi. Buna göre Cimbomun defans hattında yapılan oyuncu değişiklikleri son 3 resmi maçta 2 mağlubiyet getirdi. Victor Nelsson'un yokluğunda yeni transfer Kaan Ayhan'ın forma giydiği 2 maçta Galatasaray sahadan yenik ayrıldı.

07.04.2023 10:33  Güncelleme: 11:51

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'da çifte kupa rüyası son buldu. Sarı-Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Başakşehir'e evinde 3-2 mağlup oldu.

Okan Buruk aynı kabusu yaşamak istemiyor! Galatasaray'daki yenilgilerin sebebi belli oldu

NELSSON'SUZ OLMUYOR

Sarı-Kırmızılılar'ın ligdeki Konyaspor ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir mağlubiyetinde Nelsson sahada yer almadı. Danimarkalı stoperin yokluğu Galatasaray'da iki kritik kayba yol açtı.

Okan Buruk aynı kabusu yaşamak istemiyor! Galatasaray'daki yenilgilerin sebebi belli oldu

YERİNE KAAN OYNADI

Nelsson'un forma giymediği iki karşılaşmada yeni transfer Kaan Ayhan forma giydi. Kaan, kupa maçında Başakşehir'e gol atsa da savunmada gösterdiği performansla Nelsson'un yerini tutmadı.

TEKNİK EKİPTE KORKULU RÜYA

Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibi, kalan 9 karşılaşmada takımın en önemli parçalarından biri olan Nelsson'dan yoksun kalmak istemiyor.

FARK 6'YA İNECEK

Ligde haftayı BAY geçen Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde. Sarı-Lacivertliler bu hafta kazanırsa fark 6 puana inecek.

Okan Buruk\'un büyük korkusu! Galatasaray\'daki mağlubiyetlerin nedeni belli oldu

Son Dakika Spor Okan Buruk'un büyük korkusu! Galatasaray'daki mağlubiyetlerin nedeni belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement