Galatasaray'ın Süper Kupa'yı alacağı maç belli oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Süper Kupa'yı alacağı maç belli oldu

PFDK, Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'yi 3-0 hükmen mağlup saydı. Kararın, Tahkim Kurulu ve TFF Yönetim Kurulu tarafından onaylanması gerekiyor. Onayın ardından Galatasaray'ın, Süper Lig'deki ilk iç saha maçı olan Pendikspor maçında kupayı kaldırması bekleniyor.

11.04.2024 18:00  Güncelleme: 18:04

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarıda kalan Süper Kupa maçı için kararını açıkladı. Maçın 2. dakikasında sahadan çekilen sarı-lacivertliler,3-0 hükmen mağlup sayıldı.

KARARIN ONANMASI BEKLENİYOR

Kararın, Tahkim Kurulu ve TFF Yönetim Kurulu tarafından onanmasının ardından kupa resmen Galatasaray'ın olacak. Galatasaray'ın, Süper Kupa için verilen kararın onanmasının ardından kupayı Süper Lig'deki ilk iç saha maçında kaldırması bekleniyor.

GALATASARAY, PENDİKSPOR MAÇINDA KUPAYI KALDIRACAK

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor deplasmanına gidecek. Galatasaray, daha sonra iç sahada Pendikspor'u konuk edecek. Galatasaray'ın, Süper Kupa'yı Pendikspor ile oynanacak maçta alması bekleniyor.

Galatasaray\'ın Süper Kupa\'yı alacağı maç belli oldu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Süper Kupa'yı alacağı maç belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Erhan Kahya: Sadakamız olsun çocuk sevindirmek sevaptır 102 357 Yanıtla
    Kadir Can: Zavallı kaybederim korkusuyla ufak çocuklar çıkarıyor tipasi yemiyor sadakamiz olsun diyor o kupadan GS müzesinde senden olanın 10 kati var malllaka 309 68 Galatasaray Spor kulübü: Sadakayı müslümanlar verir 203 48 Murat Ceylan: kedi uzanamadığı ete mundar dermiş... 195 33 İlyas null: siz sadaka verecek durumda degilsiniz 168 32 Buğrahan Kayıp: Yavvv hee hee 107 21 Murat sağlam: kupa varsa talibi değildik zaten sahibiydik drzo 103 15
  • Gakko 23: Yanlış karar kupayı gs fb lig maçında verseler daha kıymeti olur 115 17 Yanıtla
    Bilal Önlü: Bencede isabet olur 46 5
  • Gümdem takibi: Yok arabistan yok Urfa yok derken içine ettiniz maçın her iki takımada yazıklar olsun 37 43 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement