"Galatasaray ve Beşiktaş da İlgilendi" - Son Dakika
Spor

"Galatasaray ve Beşiktaş da İlgilendi"

"Galatasaray ve Beşiktaş da İlgilendi"

Fenerbahçe'nin yeni transfei Reto Ziegler, sağlık kontrolleri sonrası bir basın toplantısı düzenledi.

01.02.2013 13:49

Fenerbahçe'nin yeni transfei Reto Ziegler, sağlık kontrolleri sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Transfer sürecini değerlendiren İsviçreli oyuncu, Fenerbahçe'ye geri döndüğü için oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da kendisiyle ilgilendiğini belirten savunmacı, yuva olarak gördüğü Fenerbahçe'ye dönmeyi tercih ettiğini söyledi.

İşte Ziegler'in açıklamaları...

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dönmemde büyük katkısı olan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a çok teşekkür etmek istiyorum. Sağlık kontrolü için hastaneye geldik. Doktorlara teşekkür etmek istiyorum. Çok kaliteli bir hastanede bir dizi testten geçiyorum, buradaki koşullardan çok etkilendim."

"Açık bir şekilde ifade etmek istiyorum. Benim ruhum ve kalbim Fenerbahçe'deydi... Tekrar yuvaya döndüm. Hep yakından takip ettim Fenerbahçe'yi... Önümüzde ciddi bir süreç var. 3 kulvarda da başarıya ulaşmak için ciddi bir kadromuz var. Webo, Emre gibi üst düzey oyuncular takıma dahil oldu. İkinci yarı çok güçlü bir Fenerbahçe'yi izlettireceğiz"

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ DA İLGİLENDİ

"Fenerbahçe taraftarını çok özledim. Bana hep destek oldular. Sezon başına dönmeyi çok istemiyorum. Ben kalmayı istiyordum ancak futbolda her zaman istediğiniz olmuyor. Ben dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Galatasaray ve Beşiktaş benimle ilgilendi ancak somut bir şey olmadı. Hedefim uzun yıllar sarı lacivertli kulübe hizmet etmek."

"Bir önceki sezon kıl payıyla da olsa şampiyonluğu kaçırdık. Çok fazla Galatasaray'ın yaptığı transferle ilgili yorum yapmak istemiyoruz. Bizim kaliteli bir kadromuz var. Hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. 27 yaşındayım... Kariyerimin en verimli yıllarını yaşadığıma inanıyorum. Rakabet konusunda ise en doğru seçimi Aykut Kocaman yapacaktır. Ben sadece takımıma yararlı olmayı düşünüyorum."

33 NUMARAYI SEÇTİ

"Forma rakamı olarak 33'ü seçtim. 3 numara benim uğurlu rakamım. 3 numara dolu olduğu için 33 numarayı giyeceğim."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Galatasaray ve Beşiktaş da İlgilendi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement