Golfçüler Kemer'de Buluşuyor - Son Dakika
Spor

Golfçüler Kemer'de Buluşuyor

Golfçüler Kemer\'de Buluşuyor

Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan DHL Open Golf Turnuvası’nda 15 kategoride yaklaşık 300 sporcu boy gösterecek. Dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi de tasarımları ve sürprizleriyle organizasyona katılacak.

04.05.2018 02:36

Bu yıl ikincisi kez düzenlenen DHL Open Golf Turnuvası 4-6 Mayıs tarihleri arasında Kemer Country Club'ın ev sahipliğinde yapılacak.
Üç gün boyunca iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı turnuvada yaklaşık 300 golfçü 15 kategoride mücadele verecek. Organizasyonda Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Erhan Kamışlı, Beyhan Benardete, Erdem Kıramer, Kaan Terzioğlu, Hasan Akçakayalıoğlu, Bülent Ciritçi, Mehmet Ziylan gibi golf sporuna yön veren isimler de yer alacak.
Dünyanın önde gelen uluslararası hızlı hava taşımacılığı şirketi DHL Express, 1995 yılından bu yana İKSV Resmi Taşıyıcı Sponsoru olarak sanata verdiği desteği sporda da sürdürüyor. Türkiye'nin tanıtımı açısından da önem taşıyan golf sporunun ülke içinde yaygınlaşması ve gelişmesinin önemine inanan DHL Express, Kemer Country Club ile turnuva işbirliğinin yanı sıra, kulüp içinde yer alan Golfer's Lounge'ın sponsorluğunu da üstleniyor.
Öte yandan organizasyonun bu yıl katılımcılara bir sürprizi de olacak. 2018 Golf ve Apres Golf koleksiyonuyla dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi de tasarımlarıyla DHL Open'da yer alacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Golfçüler Kemer'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement