Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici - Son Dakika
Spor

Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici

Fransa Ligi ekiplerinden Nantes'ın Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'nın da içinde olduğu kayıp uçakla ilgili arama çalışmalarının durdurulmasından utanç duyduğunu söyledi.

25.01.2019 19:46  Güncelleme: 20:21

Nantes Teknik Direktörü Basın toplantısı düzenleyen Boşnak teknik adam, Nantes'da birlikte çalıştığı Sala'yı arama çalışmalarının durdurulmasına anlam veremediğini belirterek, "Çalışmaları aniden durdurma kararı almak, bence utanç verici. Onları bulmanın inanılmaz derecede imkansız bir görev olduğunu düşünmüyorum. Bu, görevlilerin yapmak zorunda olduğu bir iş." dedi.

"BU ÇOK BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK"

Kararı alan güvenlik görevlilerini eleştiren 66 yaşındaki Halilhodzic, "Arama çalışmasını yarıda kesip, hiçbir şey olmamış gibi oturup bekleyemezsiniz. Bu çok büyük bir saygısızlık. Dayanılabilir veya kabul edilebilir bir davranış değil. Sala'nın ailesini düşünebiliyor musunuz? Lütfen çalışmaları sürdürün. Bu şekilde yarıda bırakmak gerçekten iğrenç bir durum." değerlendirmesinde bulundu.

Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici

Cardiff City'nin 19 Ocak'ta Nantes'tan transfer ettiği 28 yaşındaki Sala'nın da içinde bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e doğru seyir halindeyken Manş Denizi üzerinde kaybolmuştu.

Aralarında Barcelonalı Lionel Messi, Manchester Cityli Sergio Agüero, Borussia Dortmundlu Axel Witsel, Olympique Marsilyalı Florian Thauvin gibi çok sayıda ünlü futbolcu da arama çalışmalarının devam etmesi yönünde çağrıda bulunmuştu.

Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic\'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kerem: dusen ucakta ronaldo olsa arama durdurulur muydu? 7 1 Yanıtla
  • Meggie: Boru islenmemis ucuza degil isleyip pahaliya satsak ya daha karli olur. Bence bizde dogalgazda var cikartmioz. Dogal gaz ciksa cok ucuza kullaniriz dogalgazi 3 3 Yanıtla
    Memleket bizim olsa dogru: Memleket bizim mi sanıyorsun yönetim kukla sen kimsin ki sana çıkartırlar mi 4 5 Fransiz: Sen tamamen bir fransizsin 2 2
  • xxx: Sanırım vefat etti.Çünkü bir insna bu kadar süre sağ kalamaz üstelik düşen bir uçak sanıyorum sinyal yok haber yok. 1 0 Yanıtla

Advertisement