İstanbul'da Motosikletli Sürücülere Denetim - Son Dakika
Spor

İstanbul'da Motosikletli Sürücülere Denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleştirilen motosikletli sürücülere yönelik polis denetiminde ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortası ve kask denetimi kontrolü yapıldı. Denetimler Küçükçekmece ve Beşiktaş'ta görüntülendi. Polis ekipleri kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetlemeler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

20.08.2023 05:04

İstanbul'da motosiklet sürücülerine yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleştirilen motosikletli sürücülere yönelik polis denetiminde ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortası ve kask denetimi kontrolü yapıldı. Denetimler Küçükçekmece ve Beşiktaş'ta görüntülendi.

İstanbul'da motosiklet sürücülerine yönelik yapılan asayiş uygulamasında polis ve gece bekçileri katıldı. Polis ekipleri yoldan geçen motosikletli sürücüleri yol kenarına çekerek denetleme gerçekleştirdi. Kurallara uymayan sürücüler hakkında cezai işlem uygulandı. Denetlemeler Küçükçekmece ve Beşiktaş'ta görüntülendi.

Küçükçekmece 1. Malazgirt Caddesi'nde de bekçi ve polis ekipleri şüpheli görülen motosiklet sürücülerini durdurdu. Sürücülere, Genel Bilgi Taramasıkontrolü yapılırken üstleri arandı.

Beşiktaş Dolmabahçe Saray Kapısı da denetlemenin gerçekleştiği yerlerden birisiydi. Sürücülere, Genel Bilgi Taramasıkontrolü yapıldı ve üstleri arandı. Polise mukavemet çıkartan bir şahsın gözaltına alındığı öğrenildi.

Denetlemeler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Denetimlerde sarhoş olarak başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde davranışlarda bulunan kişiye, Kabahatler Kanunu çerçevesinde kolluk görevlileri tarafından 617 TL para cezası verildi.

İstanbul\'da Motosikletli Sürücülere Denetim
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul'da Motosikletli Sürücülere Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement