Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi - Son Dakika
Spor

Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi

Kadınlar Futbol Üçüncü Ligi'nde oynanan Yeni Burdurspor ile Antalya Demirspor karşılaşmasının son dakikasında futbolcular arasında kavga çıktı.

14.01.2018 22:40  Güncelleme: 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Futbol Üçüncü Ligi'nde oynanan Yeni Burdurspor ile Antalya Demirspor karşılaşmasının son dakikasında futbolcular arasında kavga çıktı. Polisin güçlükle ayırdığı kavganın ardından maç tatil edildi.

Kadın Futbolcular <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Etti, Maç Tatil Edildi
90. DAKİKADA KAVGA ÇIKTI

Kadınlar 3'üncü Lig 14'üncü Grup'ta Yeni Burdurspor ile Antalya Demirspor karşı karşıya geldi. Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda oynanan maç geçen hafta yaşamını yitiren Yeşilova Belediyespor antrenörü Muzaffer Baş için saygı duruşuyla başladı.

Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi
Yusuf Can Çetin, Özlem Balkıç ve Gökberk Çelikbaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını Yeni Burdurspor 2-0 önde kapattı. Yeni Burdurspor ikinci yarıda 2 gol daha bulurken, rakibi de tek gol kaydedebildi. Karşılaşma 4-1 Yeni Burdurspor'un üstünlüğüyle devam ederken 90'ıncı dakikada iki takım oyuncuları arasında saha içerinde yaşanan gerginliğe yedek kulübelerindeki futbolcular da dahil olunca saha bir anda karıştı.

Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi
TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

İki takım oyuncuları birbirlerine tekmelerle saldırdı. Futbolcuları polis ve antrenörler ayırmaya çalıştı. Güçlükle yatıştırılan olayın ardından önce Antalya Demirspor, ardından da Yeni Burdurspor takımı sahadan polis eşliğinde çıkarıldı. Maç sonunda Antalya Demirsporlu bir futbolcu fenalık geçirince ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi

Orta hakem Yusuf Can Çetin tarafından tatil edilen maçla ilgili kararı Amatör Futbol Disiplin Kurulu verecek.
Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi

Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kadın Futbolcular Kavga Etti, Maç Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ÖKZ CEM: erkeğinizde kadınınız da aynı.allah ıslah etsin.barbar millet 2 8 Yanıtla
  • semiha: yazıklar olsun.siz bayansınız birde.soytarılar 4 2 Yanıtla
  • Zekice: Kadıblar mı , kızlar mı ?????herneyse , tam rezalet......Bizim millet ufak bir şeyde cinnet geçirip, cinayet , intihar gibi olaylar ile sonuçlanabilen çok büyük hatalar yapabiliyor.Neden kolayca cinnet geçiriyoruz ? SEBEPLER: konuşmayı / düşünmeyi sevmiyoruz, çok gürültülü, stresli bir hayat yaşıyoruz. Yanlış beslenme, düzensiz uyku.Artık müzik, telvizyon gürültüsunden dükkanlara, lokantalara bile girilmiyor.çangur çungur.buna birde trafik,ezan gürultüsunü eklersek, 1 4 Yanıtla
    Zekice: Kadınlar mı , kızlar mı ,, olacaktı ....kızlar kavga eder , dövüş eder, erkekler ise bayram eder...anlayan anlamıştır...bunları bence tarlalarda , çiftliklerde çalıştırmak lazım ki, millete vatana faydaları dokunsun 1 0
  • tahsin: devletin ambulansını boşuna meşgul etmişler.ne kadar serseri varsa bırak yesinler birbirlerini 4 0 Yanıtla
  • atsız kovboy: federasyonu da vardır bunların.kimler için vergi ödüyoruz inanamıyorum 2 1 Yanıtla
  • Bayılırım : Huwwww huwwww kadın dövüşüne bayılırım keşke bende orda olsaydım 0 2 Yanıtla
  • gülgün: bu ülkede işinle haber olamazsın.işinin ehli yok.çareyi bu hareketlerde buluyorlar.sanatçı bozuntularıda böyle 1 0 Yanıtla

Advertisement