Kasımpaşa Kötü Gidişata "Dur" Demek İstiyor - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Kötü Gidişata "Dur" Demek İstiyor

Kasımpaşa Kötü Gidişata "Dur" Demek İstiyor

Ligde sıkıntılı günler geçiren lacivert-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

13.02.2015 16:32

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak son haftalardaki kötü gidişini sonlandırmak istiyor.

Ligde 23 puan ve averajla 9. sırada yer alan lacivert-beyazlı takım, son 3 maçında Fenerbahçe'ye 3-0, İstanbul Başakşehir'e 1-0, Mersin İdmanyurdu'na da 6-2 mağlup oldu. Kasımpaşa, zor bir dönem geçiren ve 16 puanla 17. sırada yer alan Kardemir Karabükspor karşısından 3 puanla ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Lacivert-beyazlı takımda sarı kart cezalısı İlhan Eker ile sakatlıkları devam eden Barış Başdaş, Eren Derdiyok ve Oscar Scarione maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan Kardemir Karabükspor da Süper Lig'de son 6 maçında da galibiyet elde edemedi. Karadeniz temsilcisi Kasımpaşa karşısında alacağı galibiyetle galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Ligde en son galibiyetini 13. haftada 3-2'lik skorla Bursaspor karşısında alan Karabük ekibi, daha sonra oynadığı 6 maçın 2'inde rakipleriyle berabere kaldı, 4'ünde de ise mağlup oldu.

Ev sahibi ekipte Hakan Özmert, Furkan Özçal, Yiğit İncedemir, Emre Güngör ve Aykut Akgün'ün sakatlıkları ise devam ediyor. Murat Akça ise sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LERKarabükspor: Waterman, Erkan, Erdem, Emre Özkan, Tanju, Sow, Musa, Traore, Bertül, Viola, AkpalaKasımpaşa: Isaksson, Orhan, Donk, Dvali, Sancak, Veysel, Castro, Ferhat, Viudez, Babel, Adem

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşa Kötü Gidişata 'Dur' Demek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement