Kayserispor'un 4 Haftalık Maç Programı Açıklandı - Son Dakika
Spor

Kayserispor'un 4 Haftalık Maç Programı Açıklandı

Kayserispor\'un 4 Haftalık Maç Programı Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30. hafta maç programını açıkladı. Kayserispor, 3 maçını Cumartesi günü, 1 maçını da Pazar günü oynayacak. İlk maçlarını Ankaragücü ile sahasında oynayacak olan Kayserispor, son maçını ise Alanyaspor ile deplasmanda yapacak.

17.02.2024 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, 4 haftalık maç programını açıkladı. Buna göre; Kayserispor 3 maçını Cumartesi günü, 1 maçını da Pazar günü oynayacak.

Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30. hafta müsabakalarının programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ekiplerinin maç programlarını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre; Kayserispor 3 müsabakaya Cumartesi günü, 1 müsabakaya da Pazar günü çıkacak. Sarı Kırmızılılar, ligin 27. haftasında sahasında oynayacağı Ankaragücü maçını 24 Şubat Cumartesi oynayacak. Ligin 28.haftasında Rize'ye gidecek olan sarı kırmızılılar, bu maçını da Cumartesi günü oynayacak. Kayserispor, ligin 29.haftasındaki Hatayspor maçını ise 9 Mart Pazar günü oynayacak. Alanyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak 30.hafta maçı ise 16 Mart cumartesi günü oynanacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor'un 4 Haftalık Maç Programı Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement