Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, İstanbul’da uğradığı yumruklu saldırının ardından ülkesi Uruguay’a döndü.
Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da kutlamalar sürerken Lucas Torreira saldırıya uğradı. Uruguaylı yıldız İstanbul’daki bir AVM’nin önünde yumruklu saldırıya maruz kaldı.

30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’dan izin alarak cumartesi günü ailesiyle birlikte Uruguay’a gitti. Torreira’nın Kasımpaşa maçını beklemeden ülkeden ayrılması dikkat çekti.

Uruguaylı yıldız ülkesine döndükten sonra gol sevinci fotoğrafını paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı. Torreira paylaşımında, “Harika bir hikaye. Seni çok seviyorum Galatasaray” ifadelerini kullandı.
Saldırı öncesinde Galatasaray’da kalmak istediğini açık şekilde dile getiren Lucas Torreira’nın yaşanan olay sonrası nasıl bir karar vereceği merak edilmeye başlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise yıldız futbolcuya destek mesajları gönderdi.
Son Dakika › Spor › Lucas Torreira Türkiye'den ayrıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?