Mauro Icardi, Trabzonspor maçında forma giyecek - Son Dakika
Spor

Mauro Icardi, Trabzonspor maçında forma giyecek

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonucu yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 ay sonra Trabzonspor maçında forma giyecek.

17.01.2024 11:20  Güncelleme: 11:52

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak.

İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe sonucu yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi yaklaşık 3 haftadır İstanbul dışında tedavisini sürdürürken, kulübün verdiği program doğrultusunda çalışmalarını yaptı. Bu akşam 22.30 gibi İstanbul'a dönecek olan Icardi'nin yarından itibaren kulüp doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen yıldız futbolcu 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak ve cumartesi günü kafileyle Trabzon'a gidecek.

1 AY SONRA FORMASINA KAVUŞUYOR

21 Ocak Pazar günü 19.00'da oynanacak zorlu mücadelede özel hazırlanan maske ile sahada yer alacak olan Mauro Icardi yaklaşık 1 ay sonra formasına kavuşmuş olacak. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 maç kaçırdı. Icardi; Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor ve Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamamış olacak.

Mauro Icardi, Trabzonspor maçında forma giyecek
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mauro Icardi, Trabzonspor maçında forma giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement