Mert Nobre, Karşıyaka Yolunda - Son Dakika
Spor

Mert Nobre, Karşıyaka Yolunda

Mert Nobre, Karşıyaka Yolunda

Süper Lig'e yükselmek isteyen Karşıyaka, bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Mert Nobre'yi transfer etmeye çok yakın.

23.06.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol takımının şampiyon olmasından sonra futbolda da 19 yıllık Süper Lig hasretini dindirmek isteyen Karşıyaka, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın Kayserispor'dan öğrencisi Çağlar Birinci'yle anlaştı, Nobre'yle pazarlıklar son aşamada.

ÇAĞLAR'LA 2 YILLIK ANLAŞMA

Karşıyaka'nın teklifini kabul eden 30 yaşındaki sol bek Çağlar, yarın 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Tecrübeli futbolcu kariyerinde daha önce Trabzonspor, Orduspor, Bakırköyspor, İstanbulspor, Denizlispor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray ve Akhisar Belediyspor formaları da giydi.

NOBRE, 2 YILLIK GARANTİ SÖZLEŞME İSTİYOR

Yeşil kırmızılıların teklif götürdüğü 35 yaşındaki Brezilyalı golcü Nobre'yle para konusunda pürüz yok. 12 yıllık Türkiye kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'la Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan santrfor, 2 yıllık garanti sözleşmede ısrar ediyor. Karşıyakalılar ise Nobre'ye opsiyonlu sözleşme öneriyor.

SPONSOR ERDAL ACAR

Karşıyaka daha önce yine Kayserispor'dan sol kanat Mehmet Eren, Altınordu'dan forvet Taha'ya imza attırdı. Yönetim yarın futbolun sponsoru Erdal Acar'dan transfer yasağıyla ilgili ödeme bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mert Nobre, Karşıyaka Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ali: nerden nereye ama hala formunda gelse dörtbüyüklere çoğundan iyi oynar 5 0 Yanıtla
  • Grkmkrl: Bunlar 3.lig Oyuncuları artık 1 1 Yanıtla
  • simarik: YINEMI ISRAF YINE LUXLUK YAZIK GUNAH DEGILMI 0 2 Yanıtla
  • ataturk: çöp 0 1 Yanıtla
  • güzel izmir: sen 35 lik topçu peşine düş sonrada izmir takımları niye süper ligde yok diye ağla yok ulan bu işbilmez yöneticiler izmir futbolunu bitirdiler hatta öldürdüler 0 0 Yanıtla

Advertisement