Antalyasporlu Serkan Balcı: Milli Takım Yabancılaştı - Son Dakika
Spor

Antalyasporlu Serkan Balcı: Milli Takım Yabancılaştı

Antalyasporlu Serkan Balcı: Milli Takım Yabancılaştı

Tecrübeli oyuncu Milli Takım'da gurbetçi oyuncuların fazlalaştığını, bunun da Türk futbolunu geriye götürdüğünü söyledi.

30.08.2013 11:28  Güncelleme: 11:49

YUSUF KARADAĞ - Trabzonspor'dan sezon öncesi Medical Park Antalyaspor'a transfer olan tecrübeli defans oyuncusu Serkan Balcı, Türkiye'de yabancı ve gurbetçi oyuncuların sayısındaki artışa dikkati çekerek, bunun Türk futbolunu geriye götürdüğünü savundu.

Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Milli takım artık yabancılaştı. Türk futbolunda yabancı ve gurbetçi oyuncu da fazlalaştı. Bu da Türk futbolunu geriye götürüyor. Orada aldıkları eğitimle Türkiye'de aldıkları eğitimin farklı olduğunu düşünüyorum. Milli takım formasını giydiğin zaman o duyguyu ve hazzı almak gerekir. Ben onlara da suç bulmuyorum. O duygu ve hazzı almaları gerekiyor. Milli takım bir duygu işidir" dedi.

Hedef Avrupa kupaları

Kırmızı-beyazlı oyuncu Serkan Balcı, Antalyaspor'u tercih etmesinde hem teknik direktör Samet Aybaba hem de yönetimin sıcak davranmasının transferinde etkili olduğunu belirterek "Elimizden gelenin en iyisini yapıp, Antalyaspor'u Avrupa kupalarına götürmeye çalışacağız" diye konuştu.

Bu sezon Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarında ilk 11'de forma giyen Balcı, kişisel hedefini de şöyle açıkladı:

"Benim futbolu bırakmama çok var. Hedef her zaman vardır. Benim ilk hedefim Antalyaspor'da başarılı bir sezon geçirmek. Hedef bitince kişinin futbol hayatı da biter. Kişisel hedefim en üst performans gösterip, başarılı olmak. Bunun için de iyi konsantre olmam gerektiğini düşünüyorum. Başarılı olmak ve takıma katkı sağlamak için çalışacağım."

Kırmızı-beyazlı oyuncu Balcı, milli takımda 25 kez, Avrupa kupalarında 37, Süper Lig'de 281 maçta forma giydi. Futbol kariyeri boyunca 26 sarı kart  gören oyuncu, tek kırmızı kartı da 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe forması altında gördü. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyasporlu Serkan Balcı: Milli Takım Yabancılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement