Montella, EURO 2024 için Hamburg'da incelemelerde bulundu - Son Dakika
Spor

Montella, EURO 2024 için Hamburg'da incelemelerde bulundu

Montella, EURO 2024 için Hamburg\'da incelemelerde bulundu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 kuralarının ardından Hamburg'da bulunan tesisleri inceledi. Montella, Çekya maçının oynanacağı stadyumu ve konaklama tesislerini ziyaret etti. Ayrıca, turnuva boyunca kullanılacak otel ve antrenman tesislerini de yerinde inceledi.

03.12.2023 20:53

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dün akşam Almanya'nın Hamburg kentinde çekilen 2024 Avrupa Şampiyonası kuralarının ardından, bu şehirdeki bir dizi tesiste incelemelerde bulundu.

Montella, ilk olarak ay-yıldızlı ekibin EURO 2024 F Grubu'nda Çekya ile 26 Haziran'da oynayacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Volkspark Stadyumu'nu gezdi. İtalyan teknik adam daha sonra, A Milli Takım'a Çekya maçı için UEFA tarafından Hamburg'da sağlanacak konaklama tesislerini ziyaret etti.

Ayrıca UEFA turnuva kuralları gereği, A Milli Takım'ın turnuva boyunca konaklayıp kamp merkezi olarak kullanabileceği muhtemel otel ve antrenman tesislerini yerinde inceledi. İtalyan teknik adama ziyaretlerinde Dış İlişkiler ve Milli Takımlar Direktörü Buğra İmamoğulları ile A ve U21 Milli Takımı İdari Müdürü Mert Tuncay eşlik etti.

Montella ve beraberindeki heyet, yarın A Milli Takım'ın gruptaki ilk iki maçını oynayacağı Dortmund kenti ve çevresindeki tesislerde incelemelerini sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Montella, EURO 2024 için Hamburg'da incelemelerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement