Roberto Carlos: Chelsea ile anlaşamayınca Fenerbahçe'ye transfer oldum - Son Dakika
Spor

Roberto Carlos: Chelsea ile anlaşamayınca Fenerbahçe'ye transfer oldum

Dünya futbolunun efsane isimlerinden Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye olan transfer sürecini anlattı. Fenerbahçe'yle birlikte Chelsea'den de teklif aldığını söyleyen Carlos, İngiliz ekibiyle anlaşamayınca sarı-lacivertlilere transfer olduğunu ifade etti.

20.05.2020 14:58  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolu bıraktıktan sonra Sivasspor ve Akhisarspor'da teknik direktörlük de yapan Brezilya futbolunun efsane ismi Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Chelsea ile prensipte anlaştığını söyledi.

Goal'e özel açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, 2007 yazında Fenerbahçe'ye imza atmadan önce Chelsea ile yaptığı görüşmeyi şöyle anlattı: "Chelsea'ye transferim gerçekleşmek üzereydi. Prensipte anlaşmıştık, iş sadece imzaya kalmıştı ama avukatla bir sorun çıkınca transfer iptal oldu. Fenerbahçe'ye transfer olmadan bir hafta önce Paris'te Roman Abramovich ve Peter Kenyon ile görüşmüştüm. Ama futbolda çok sık görülebildiği şekilde transfer son anda gerçekleşmedi." dedi.

"SADECE FENERBAHÇE VE CHELSEA'DEN TEKLİF VARDI"

Roberto Carlos, Chelsea'ye transfer olması halinde Premier Lig'de başarılı olacağından emin olduğunu da belirtirken, şöyle devam etti: "Önümde sadece iki teklif vardı, Fenerbahçe ve Chelsea. Chelsea'ye transferim gerçekleşmeyince Fenerbahçe ile anlaştım."

Roberto Carlos: Chelsea ile anlaşamayınca Fenerbahçe'ye transfer oldum

"FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ FARKLI BİR SEVİYE"

Türkiye'deki futbol atmosferini de değerlendiren Carlos, "Türkiye'de taraftarların müthiş tutkusuyla beraber muhteşem bir futbol atmosferi var. Türkiye'deki futbol oldukça farklı, özellikle Fenerbahçe - Galatasaray derbileri farklı bir seviyede." diye konuştu.

"MARCELO, SOL BEKLER İÇİN ÖRNEK BİR OYUNCU"

Roberto Carlos, günümüzde en beğendiği sol bek oyuncularını ise şöyle anlattı: "Başarılarımdan sonra kendimin örnek bir oyuncu olduğunu hissediyorum. Marcelo da şu anda Real Madrid'de aynı şeyleri yapıyor. İnsanlar beni örnek aldı, gelecekte de Marcelo'yu örnek alacaklar. Günümüz futbolunda sol bekler için örnek bir oyuncu. Fİlipe Luis, Renan Lodi ve Alex Sandro'yu da çok beğeniyorum."

Roberto Carlos: Chelsea ile anlaşamayınca Fenerbahçe\'ye transfer oldum

Son Dakika Spor Roberto Carlos: Chelsea ile anlaşamayınca Fenerbahçe'ye transfer oldum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • GsLi: Yarım sezon oynadı. Mutsuz olup kaçtı. Tıpkı ortega ve anelka gibi. Yav bir de Aziz yıldırım bonservisi elinde 35 yaşındaki futbolcuyu transfer etti diye tirbünleri doldurup sahanın ortasında imza töreni düzenlemesine, hadi carlos top sektir görsünler demesine ne dersiniz? Bu ne görmemişlik bu ne komplekstir. İstese Galatasaray da alır, Beşiktaş da alır. Hiç de böyle gösteriye gerek duymaz. Sanki 200 milyon euroluk genç dünya yıldızını kaptı. 7 10 Yanıtla
    Alparslan: Çok doğru yazmışsın kardeşim sonuna kadar hak veriyorum. Fakat,tek şartla aynı düşüncelerin falcao içinde geçerliyse. 10 0 serhat: yaşı 35 değil 33-34 dü. yarım sezon dediğin adam iki buçuk sene oynadı. fenerbahçe den çok çektiniz ki kuyruk acınız geçmedi 0 0
  • Kryo: Yedek takıma geldin yani 6 0 Yanıtla
    ada: heee yedek takım kadköyde yenene yedek 0 0
  • Yani mecburiyettten: Herkes öyle zaten yalnız değilsin. 3 0 Yanıtla
  • Blade: Pantolon olmadi gomlek verelim bir de soyluyor utanmadan 2 0 Yanıtla

Advertisement