Sergen Yalçın dönemini kapatan Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kısa bir zaman zarfı içinde netlik kazanması bekleniyor. Yabancı hocalarla yapılan görüşmelerde olumlu geri dönüş alamayan yönetim rotasını yerli hocalara çevirdi.
A Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta Okan Buruk, Rıza Çalımbay ve Şenol Güneş yerli adaylar arasında bulunuyor. Siyah beyazlılarda şu anda yerli hoca 1 adım önde görünüyor. Fenerbahçe derbisine yeni hocayı yetiştirmek isteyen Beşiktaş yönetimi son kararını kısa süre içerisinde verecek.
Konu hakkında görüşleri sorulan Okan Buruk, Beşiktaş'la herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi. Rahatsızlığını atlatan Okan Buruk futbola geri dönüş yapmak isterken, siyah beyazlıların da Okan Buruk'a karşı bir ilgisinin olduğu bildirildi.
Trabzon'da bulunan Şenol Güneş'in ise bir teklif yapılması durumunda teklife sıcak bakabileceği vurgulandı. Öte yandan Şenol Güneş'in pazartesi ya da salı günü İstanbul'a geleceği aktarıldı.
Rıza Çalımbay'a bir teklifin yapılmadığı, Ahmet Nur Çebi'nin istemesi durumunda Çalımbay'ın yeşil ışık yakabileceği kaydedildi.
Son Dakika › Spor › Şenol Güneş, teklif durumunda Beşiktaş'a sıcak bakıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.