Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım

Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım

Sivasspor'un hocası Sergen Yalçın, "Bazı oyuncular teknik direktörlerine hareket yapıyorlar. Bana yapsa bir futbolcunun elini kırarım." dedi.

11.05.2015 08:07  Güncelleme: 08:11

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2 mağlup oldukları Fenerbahçe maçı sonrası Sabah gazetesine konuştu. Bazı oyuncuların hocalarına oyundan alınırken tepki gösterdiğini hatırlatan Sergen Yalçın, "Bana yapsa elini kırarım" dedi.

"BEN WEBO DERDİM"

"Maçtan önce Emenike mi Webo mu oynasın" diye sorsanız ben Webo derdim diyen Yalçın, "Emenike savunmamızı hiç öne çıkartmadı. Batuhan'ın driplinglerine şaşırdım. Acaba Fener'in stoperleri mi çok mu ağır diye düşündüm. 23 yaşında çocuk tabii ki gezecek. Antrenmana saatinde geliyor mu ona bakarım." dedi.

"ELİNİ KIRARIM"

Dünye devi Barcelona'da hocalık yapmanın çok basit olduğunu altını çizen Yiğidoların hocası, "Barcelona'da hocalık yapmak çok kolay. Orada hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım. Sahadan çıkarken bazı oyuncular hocaya hareket yapıyorlar. Avrupa'da olmaz bu. Çünkü yıllık kazançları 10-12 milyon Euro. Bana yapsa bir futbolcunun elini kırarım." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'A HAZIRIM"

" Beşiktaş'la görüşmem olmadı." diyen Yalçın, "Bana Beşiktaş için hazır mısın diye soruyorlar, tabii ki hazırım, hazır olmayacak ne var ki? Kuyt, hiçbir zaman benim gözümde iyi futbolcu olmadı. Sadece koşuyor ekstra bir özelliği yok. Sow çok iyi oyuncu. Son 6 maçta 6 golü var." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Bana Yapsa Elini Kırarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Serhat aydın : İnadına fenerbahçe şampiyon 20 10 Yanıtla
  • bjk: Ne lan bu antrenör mü Çakma Kabadayı mı 10 7 Yanıtla
  • Kartal: Doğru söylüyor Sergen süper bi teknik adam 11 4 Yanıtla
  • şikeci fenev: satılmış maç 8 5 Yanıtla
  • yigido 58: Hocam seviliyorsun cansın . Başarıların devamını diliyoruz 9 1 Yanıtla
  • Ömer: Sigara yakarım otururum ne demek ya bir sürü genç sizleri örnek alıyor Sergen Bey lütfen söylemeyin böyle şeyler ;( 5 4 Yanıtla
  • Serhat aydın : İnsanlık öğrenin o şikeci diyenler şikeleri nasıl yaptıklarını iyi bilirler.. 5 3 Yanıtla
  • flaşş: ne diyorsa onu yapar sergen bu başka hocaya benzemez 5 3 Yanıtla
  • alen: sergen bey ts bursa gs maclarından sonra cıktın bas bas bagırıyordun hakemlere oraya buraya yayıncı kurulusa sallıyordun ne oldu fb macından sonra sesın solugun cıkmadı bırılerı kulagına bırseymı fısıldadı acaba merak ettık 3 5 Yanıtla
  • Omer karaca: Kralsin sergen insallah besiktasa gelirsin ve bilic gider 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement