Son Dakika! Leipzig'in golcüsü Mergim Berisha, Fenerbahçe için İstanbul'da - Son Dakika
Spor

Son Dakika! Leipzig'in golcüsü Mergim Berisha, Fenerbahçe için İstanbul'da

Son dakika: 23 yaşındaki forvet oyuncusu Mergim Berisha İstanbul'da. Geçen sezon Salzburg'da düzenli olarak forma giyen ve bir yıl daha kontratı kalan yetenekli futbolcunun Türkiye'ye gelmesi Alman basınını da şaşırttı.

02.09.2021 11:50  Güncelleme: 12:32

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mergim Berisha, sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. 23 yaşındaki Alman golcü sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

23 yaşındaki Alman golcü geçen sezon 42 resmi maçta 22 gol ve 14 asist üretti.

HER BÖLGEDE OYNUYOR

Berisha, özellikleri bakımından Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller'e benzetiliyor. Berisha santrfor, on numara, ofansif orta saha ve sağ açıkta görev yapabiliyor. Gol ve asist becerisi çok yüksek.

BOŞ GEÇTİĞİ TAKIM YOK

Magdeburg altyapısından yetişen futbolcuyu Red Bull Salzburg keşfetti. Salzburg, 2018'den itibaren LASK, Magdeburg, Altach gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi. Oynadığı takımlarda neredeyse iki maçta bir, gol ya da asist üretti.

Son Dakika! Leipzig\'in golcüsü Mergim Berisha, Fenerbahçe için İstanbul\'da

Son Dakika Spor Son Dakika! Leipzig'in golcüsü Mergim Berisha, Fenerbahçe için İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Umut Tukenmez: Yol yakınken geri git 9 51 Yanıtla
  • Refik Bilak: Hayırdır kardeş niye geri gitsin . 31 4 Yanıtla
    Umut Tukenmez: Nedenmi gitsin avrupada uefaya bile elemerle gitmeye calısan türk takımlarına neden gelsinlerki he tatil için geliyolar o ayrı 5 39
  • Orhan Bolat: Bi boş transfer daha sanki. Frey de gelince şöyle golcü falan dediler gönderene kadar canları çıktı. Fenerbahçe nin parasını boşa harcamak buna derler. 0 0 Yanıtla

Advertisement