Stefan Kuntz disiplini devrede! A Milli Takım'a şınav çekme cezası verdi - Son Dakika
Spor

Stefan Kuntz disiplini devrede! A Milli Takım'a şınav çekme cezası verdi

Şenol Güneş'ten sonra koltuğu devralan Stefan Kuntz'un futbolcularla arası oldukça iyi. Oyuncular verdiği demeçlerde Kuntz'un hem çok disiplinli hem de çok eğlenceli bir karakter olduğunu dile getirdi. Antrenmanda el topu için ikiye ayrılan gruptan kaybeden takım şınav çekme cezası aldı. Kuntz, 'geriye pas atmayın' diye sık sık ikazlarda bulundu.

06.10.2021 09:30  Güncelleme: 09:39

Alman hoca Stefan Kuntz, A Milli Takımımız'a çabuk ısındı. Kuntz'un antrenmandan gelen karelerinde, futbolcularla ilişki köprüsünü çok çabuk kurduğu görüldü. Basına verilen demeçlerde de Kuntz'un hem eğlenceli hem de çok disiplinli bir hoca olduğu ifade edildi.

Alman kuralları devrede! Stefan Kuntz'tan A Milli Takım'a şınav çekme cezası

"İLERİYE OYNAYIN"

Norveç maçı hazırlıklarında geçiş hücumu üzerine duruldu. Kuntz, kenar oyuncularından sık sık diagonal paslar atmasını istedi. Geriye pas atan futbolcularına 'geriye atmayın' diye bağırdı. Sabah'ın haberine göre; el topu oyununda kaybeden takıma şınav çekme cezası verdi.

Alman kuralları devrede! Stefan Kuntz'tan A Milli Takım'a şınav çekme cezası

İDMAN SONRASI KAHKAHA

Antrenmanın bitimiyle Kuntz, futbolcularına tek tek sarılarak şakalaştı. Futbolcuların keyifli halleri dikkat çekti.

Stefan Kuntz disiplini devrede! A Milli Takım\'a şınav çekme cezası verdi

Son Dakika Spor Stefan Kuntz disiplini devrede! A Milli Takım'a şınav çekme cezası verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • işler güçler : milli duygular içinde olmayan işi tamamen duygusal olan biri başarılı olamaz !!! 5 26 Yanıtla
  • Metin Tank: senin futbolcuların milli duygular içerisindemi acaba.disiplinli bir takımın milli duyguları olur zamanla ama illa türk olsun milli duygular taşısın demek yalnış.ne teknik adamlar gördük milli duyguları tamamen tazminat olan.ama ne oldu başarısıx oldugu zaman teknik adam futbolcular para için milli diyip onları yerdiniz.bu adam iş yapar yapmaz ayrı birşey milli takımı illa türk teknik adam yönetecek diye bir kaide içinde olmayın yeter. 20 4 Yanıtla
  • cagdas gorkem kuran: Öncelikle reklam yasağı koysun star değil futbolcu olduklarını anlasınlar... Hollanda, Fransa gibi devleri yenen takım turnuvada orta sahayı gecemedi gördük... 9 0 Yanıtla

Advertisement