Süper Lig'de şike iddiası! Galatasaray, Aboubakar ve Hataylı Billong için başvuru yaptı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de şike iddiası! Galatasaray, Aboubakar ve Hataylı Billong için başvuru yaptı

Riva'ya bomba gibi bir mektup düştü. Hürriyet'te; Çebi'nin "Ölene dek araştıracağım" dediği Karagümrüklü futbolcuların sevinç gösterisi bazı yönetici, teknik adam ve futbolcuların ortaya attığı iddiaların araştırılması için ön ayak oldu. TFF'ye başvuran kulüplerin, Etik Kurulu'nu göreve çağırdığı öne sürüldü. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın 7-0 kazandığı Hatayspor maçı öncesi iki takımın Kamerunlu futbolcuları Aboubakar ile Billong arasındaki görüşmelerin incelenmesini talep ettiği de ileri sürüldü.

28.05.2021 14:34  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet yazarı Tahir Kum ve gazetenin Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, gündemi sallayacak iddialar ortaya attı. Kum, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin önderliğinde Kulüpler Birliği'nin TFF'ye son 8 haftayla ilgili 'Şike, teşvik' iddialarının araştırılması için mektup gönderdiğini yazdı. Mektubun çıkış noktası, Ahmet Nur Çebi'nin bazı kulüpleri zan altında bırakan açıklamaları ve bazı başkanlar, yöneticiler ve teknik adamların kaleciler ve hakemlerle ilgili imaları oldu.

"GALATASARAY UEFA VE TFF'YE BAŞVURDU"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük ise, Galatasara'ın Aboubakar ve Hatay futbolcusu Jean Claude Billong arasındaki görüşmesinin incelenmesi için TFF ve UEFA'ya başvurduğunu öne sürdü. Aboubakar'ın Billong'a milli takım sözü verdiği ve sonrasında Hataylı oyuncunun ilk kez Kamerun Milli Takımı'na seçildiği iddiası, Galatasaray'ın gerekçelerinden biri oldu.

MAÇ SONRASI TAKIMDAN GÖNDERİLDİ

Maç sonrası Billong'u takımdan gönderen Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, gerekçesini şöyle anlatmıştı: Billong Beşiktaş maçından bir gün önce ayağına dövme yaptırdı. Dövme yapılan futbolcunun bacağı 1 hafta ağrıyor. Her topa sırtına döndü. Birçok pozisyon verdik, goller yedik. Böyle futbolcunun takımda kalmasını istemem. 'Bu adamı gönderelim' dedik. Bunun dışında varsa ekstra bir şey, bilmiyoruz.

Süper Lig'de şike iddiası! Galatasaray, Aboubakar ve Hataylı Billong için başvuru yaptı
İşte o iddialar
Süper Lig\'de şike iddiası! Galatasaray, Aboubakar ve Hataylı Billong için başvuru yaptı

Son Dakika Spor Süper Lig'de şike iddiası! Galatasaray, Aboubakar ve Hataylı Billong için başvuru yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • zıptıçıktı cafer : kirli şampiyonluğa dur demek hakkımız. 66 83 Yanıtla
  • Rıfkı Oburix: :) bunu diyen fenerli yada gs lı olamaz fenerliysen git ts nin şampiyonlugunu ver gs lı isen 92-93 sezonunu incelet önce! 67 79 Yanıtla
  • Harun Tanışık: Denizlispora verdiğiniz 1 milyonu unuttunuz 2006 şikesaray tarihiniz lekelere dolu 62 52 Yanıtla
  • M. ERDOĞAN: Ağlamayın???? Şampiyon BEŞİKTAŞ 44 43 Yanıtla
  • Barış Ümit: UEFA DA İSMİNİZ KOCAMAN SIKE YAPANLAR LISTESINDE YAZIYOR FB VE BJK OLARAK HABERINIZ OLSUN. SIZINKILER LAF GERCEKLER MALUM ISTE. AGLAKLAR SİZİ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement