Taraftarın Protestosu İsmail Kartal'ı Ağlattı - Son Dakika
Spor

Taraftarın Protestosu İsmail Kartal'ı Ağlattı

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçta taraftarların protestosu sonrasında İsmail Kartal, gözyaşlarını tutamadı.

25.10.2014 22:15  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği maçında tribünlerin Ersun Yanal lehine tezahürat yapması; ardından futbolcuların golün sevincini saha kenarına koşarak kendisiyle paylaşması Kartal'ı duygulandırdı... "Ben bu camianın evladıyım" diyen Kartal "Protestoyu haketmiyoruz" dedi.

ERSUN YANAL TEZAHÜRATI YAPTILAR

Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 3 puana ulaşırken bir hayli zorlandı. Galibiyet, 86. dakikada Kuyt'un penaltı golüyle geldi. Bu golün öncesinde ve sonrasında ilginç anlar yaşandı... Gençlerbirliği'nin 81. dakikadaki berberlik golü sonrası tribünlerin bir kısmı eski teknik direktör Ersun Yanal lehine ve Başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaptı. Bu gruba diğer tribünlerdeki taraftarlar tepki gösterdi.

GOL SEVİNCİNDE KARTAL'A SARILDILAR

Bu sırada gelen penaltı golü sonrası futbolcular hep birlikte yedek kulübesine, Teknik Direktör İsmail Kartal'a koştu. Golden sonra koltuğuna oturan Kartal'ı kulübeden çıkaran futbolcular, teknik direktörlerine sarılarak gol sevincini beraber yaşadılar.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bu sırada İsmail Kartal'ın gözlerinin dolduğu gözlenirken gözyaşlarını tutamadıç

"BEN BU CAMİANIN EVLADIYIM"

Maçta bu zor ve duygusal anları yaşayan İsmail Kartal, karşılaşma sonrası Lig TV'ye yaptığı açıklamada sitemde bulundu. "Ben bu camianın evladıyım" diyen Kartal, takımı şampiyon yapmak için ve Fenerbahçe'ye layık olmak için çok çalıştığını vurguladı. Protestocu taraftarlara "Ortada bir şey yokken taraftarın bizi protesto etmesini hak etmiyoruz" diyen Kartal, maçlarda geri düşebileceklerini ama taraftarın da yardımıyla başarılı olacaklarını söyledi.

"TEPKİLERİ HAK ETMİYORUZ"

Tribünler için "Onlar bizim her şeyimiz. Onlar sayesinde daha iyi olacağız ve şampiyon olacağız" diyen İsmail Kartal, kendilerine inanılmasını ve güvenilmesini istedi. Kartal, futbolcuların da bu tepkiyi hak etmediğini sözlerine ekledi.

"DUYGUSAL BİR İNSANIM"

Oyuncuların kendisine koşmasının ardından gözlerinin dolduğunun hatırlatılması üzerine ise İsmail kartal şunları söyledi: "Ben biraz duygusal bir insanım. Hiç kimseye karşı kalbimden kötü bir şey geçmez. Çok çalışıyoruz. Oyuncularımız da çok çalışıyor. Oyunularım da golden sonra saldırılara karşı birlik olduğumuzu gösterdiler. Onlar iyi çocuklar"

"OYUNU AÇMAKTA ZORLANDIK"

Kartal, maçın değerlendiremisi ise şöyle yaptı: "Oyuna iyi başladık. Ama rakip ilk yarıda çok katı bir savunma yaptı. Oyunu açmakta zorlandık. Buna karşın birkaç cılız deneme yaptık. İkinci yarıda taraftarın da desteği ve taktiksel anlamda yaptığımız değişikliklerle gol geldi. Daha sonra taraftarımızın anlamsız bir protestosuyla başladık. Ama maçı bırakmadık. 11 tane net gol pozisyonu yakaladık. Rakibimiz maalesef bir pozisyon buldu ve gol buldu"




Taraftarın Protestosu İsmail Kartal\'ı Ağlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Taraftarın Protestosu İsmail Kartal'ı Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TARAFSIZ: gecen hafta emenike penaltı dedim fenerin hakkı yendi dortmund cezayı verdi. Bu maçta alperin penaltı değil. macın hakkı ^0^ olmalıydı. hakemler daha dikkaaayt 1 4 Yanıtla
  • snd: ağlama üla bilo benide ağlatacasın 1 3 Yanıtla

Advertisement