Trabzon Mersin Maçı İzle Trabzon Mersin Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Trabzon Mersin Lig Tv İzle... - Son Dakika
Spor

Trabzon Mersin Maçı İzle Trabzon Mersin Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Trabzon Mersin Lig Tv İzle...

Trabzon Mersin maçı canlı izle Spor toto Süoer Lig'de Trabzon mersin arasında oynanacak mücadele bu akşam saat 20.00'de başlayacak.

12.03.2016 03:19

Trabzon Mersin maçı canlı izle Spor toto Süoer Lig'de Trabzon mersin arasında oynanacak mücadele bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Trabzon Mersin maçı lig tv'den calı olarak izlenecek. Trabzon Mersin maçı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor bu akşam saat 20.00'de Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek. Trabzon Mersin maçı Lig tv'den canlı olarak yayınlanacak

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, 25. haftanın açılış maçında küme düşme hattında bulunan Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve Halis Özkahya'nın yöneteceği mücadele saat 20: 00'da başlayacak ve Lig TV naklen yayınlayacak.

TRABZON MERSİN KARŞISINDA KAZANMAKTA ZORLANIYOR

Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 5 mağlubiyet, 1 galibiyet alan Karadeniz ekibinde Aykut Demir, Salih Dursun, Muhammet Demir ve Ramazan Övüç cezaları, Onur Recep Kıvrak, Güray Vural ve Mehmet Ekici de sakatlıkları sebebiyle yarınki maçta forma giyemeyecek.

Trabzon Mersin maçının ardından 15 Mart'ta Beşiktaş ile erteleme maçı oynayacak olan bordo mavililer, 19 Mart Cumartesi günü de yine sahasında Medicana Sivasspor'u ağırlayacak.

TRABZON MERSİN İLE 18'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte 18'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde ve kupada yapılan 17 maçta, bordo mavililerin galibiyetlerde 9-3 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor bu maçlarda 29 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 11 gol gördü.

BİLETLER YİNE 3 LİRA

Trabzonspor yönetiminin Osmanlıspor maçında taraftarları tribüne çekmek için biletlerde yaptığı büyük indirim, Mersin İdmanyurdu maçında da geçerli olacak.

Yarınki maç için kale arkası ve maraton tribünü biletleri 3 liradan satışa sunuldu.

TRABZONSPOR – MERSİN İDMANYURDU MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Esteban, Bosingwa, Douglas, Mustafa Yumlu, Sefa Yılmaz, Fatih Atik, Yusuf Erdoğan, Akakpo, Erkan, Marin, Cardozo

Mersin İdmanyurdu: Muammer, Güven Varol, Mehmet Taş, Murat Ceylan, Eren Tozlu, Serol Demirhan, Vederson, Serkan Balcı, Nakoulma, Tita, Milan Mitrovic

Trabzon Mersin Maçı İzle Trabzon Mersin Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Trabzon Mersin Lig Tv İzle...
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Trabzon Mersin Maçı İzle Trabzon Mersin Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Trabzon Mersin Lig Tv İzle... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement