Trabzonspor Kritik Döneme Giriyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kritik Döneme Giriyor

Trabzonspor Kritik Döneme Giriyor

Milli ara sonrası 3 kulvarda mücadele verecek olan Trabzonspor, kritik bir döneme giriyor.

22.11.2013 12:31

Milli ara sonrası 3 kulvarda mücadele verecek olan Trabzonspor, kritik bir döneme giriyor. Karadeniz ekibi, 21 günde 7 maç oynayacağı zorlu dönemi yara almadan atlatmayı hedefliyor. Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini belirtti.

Sezon başından itibaren üç günde bir maç oynayan Trabzonspor milli ara sonrası 3 kulvarda mücadele edecek. UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Karadeniz ekibi, Eskişehirspor maçıyla birlikte zorlu bir döneme girecek. Kadro derinliği açısından sıkıntı yaşaşan bordo-mavililer bu zorlu süreci yara almadan atlatmayı planlıyor. Trabzonspor, sırasıyla 24 Kasım'da kendi evinde Eskişehirspor, 28 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında kendi evinde Apollon Limassol ile karşılaşacak. Bu maç sonrası tekrar lige dönecek olan bordo-mavili takım, 1 Aralık Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. 4 Aralık Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacak olan Karadeniz ekibi, 8 Aralık'ta ise deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Bordo-mavili takım UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya temsilcisi Lazio ile 12 Aralık Perşembe günü deplasmanda mücadele edecek. Bu maçın ardından evinde 15 Aralık Pazar günü Bursaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu süreci tamamladıktan sonra 22 Aralık Pazar günü Galatasaray deplasmanına çıkacak.

MİLLİ ARA SONRASI TRABZONSPOR

Trabzonspor sezon başından beri 3. kez milli ara gördü. Bu aralara moralsiz giren Karadeniz ekibi, yaptığı çalışmalar sonrası daha diri bir takım görüntüsü verdi. 1 Eylül 2013'de Akhisar Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Trabzonspor, bu maçın ardından milli araya girdi. Milli ara sonrası 14 Eylül 2013'de sahasında oynadığı Karabükspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, 6 Ekim 2013'de Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak yine bir milli araya girdi. Bu ara sonrası ise 20 Ekim 2013'de sahasında Sivasspor ile karşılaşan Trabzonspor rakibiyle golsüz berabere kalmıştı. 10 Kasım 2013'de Gençlerbirliği'ne 3-2 mağlup olan Trabzonspor, 24 Kasım Pazar günü sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek.

ÇAKIROĞLU, "TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Eskişehirspor maçıyla başlayan kritik bir döneme gireceklerini belirterek, "Takım olarak bu zorluğun üstesinden gelecek güce sahibiz. Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Takımımız zorlu bir süreçten geçtiğimizin bilinciyle hareket ederek, çalışmalarını buna göre yapıyor. Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın moralleri iyi düzeyde. Eskişehirspor maçını kazanıp yolumuza moralli devam etmek istiyoruz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kritik Döneme Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement