Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’nde kendi evinde Konya İşitme Engelli Futbol Takımı’nı ağırlayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler karşılaşmayı 2-0 kazandı.

04.01.2015 14:28

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi'nde kendi evinde Konya İşitme Engelli Futbol Takımı'nı ağırlayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Konya İşitme Engelliler, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler ile İl Özel İdare Sahası'nda karşılaştı. 11.00'de başlayan karşılaşmada Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler futbol takımından 45. dakikada Soner Bağcı takımının ilk gölünü kaydetti. 77. dakikada Melih Kirişçi takımının ikinci golünü kaydederek 3 puanı Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler'in hanesine yazdırdı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Ömer Deniz, "İşitme Engelliler Süper Ligi'nde bugün ilk yarıyı bitirdik. Sahamızda Konya İşitme Engelliler Takımı'nı ağırladık. Çok güzel bir karşılaşma oldu. 2-0 rakibimizi yenerek 3 puanı aldık. Konya ekibi bizim üzerimizde bir takımdı. Geçen hafta Rize maçında olduğu gibi bu haftada Konya takımın yenerek üzerilerine çıkarak 2. sıraya yerleşmiş olduk. Bizim 4 maç eksiğimiz var. İnşallah o maçları da en iyi şekilde tamamlayacağız" dedi.

Takımlarının çok başarılı bir sezon geçirdiğini ifade eden Deniz, "İlk yarıyı güzel bir şekilde tamamladık. Bura da çok güzel centilmence maçlar oynanıyor. Beni en çok sevindiren kısım rakip veya futbolcumuz sakatlanıyor bizim ekibimiz ona müdahale ediyor. Rakibine su getiriyor, soğutucu sıkıyor. Bunlar güzel şeyler. Diğer maçlarda karşılaşmadığımız tamamen dost hane centilmence giden bir müsabaka oluyor" şeklinde konuştu.

Konya maçının zor geçeceğini bildiklerini vurgulayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Spor Basın Sözcüsü Gökhan Adem ise, "Takımızı verilen taktiği uygulayıp çok iyi mücadele ederek 2-0 galip bitirdiler. Bu ilk yarının son maçıydı, bizim 4 maçımız daha eksik. Bu takımın bir hedefi var. Biz şampiyon olup Elazığ'ı Avrupa'da temsil etmek istiyoruz" ifadelerini kulandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement