Bayramiç Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı için fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenleyecek - Son Dakika
Yaşam

Bayramiç Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı için fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenleyecek

Bayramiç Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı için fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenleyecek

Bayramiç Belediyesi, 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenleyeceğini duyurdu. Saat 20.00'de belediye önünde toplanılarak Kıbrıs Caddesi boyunca yürünecek olan fener alayının ardından Betül Demir, Yıldırım Akbulut Meydanı'nda konser verecek. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, tüm hemşerileri Betül Demir konserine davet etti ve Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutladı.

25.10.2023 15:39

Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşku içinde kutlamaya hazırlanan Bayramiç Belediyesi, 29 Ekim Pazar günü için fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenleyecek.

Bayramiç Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla organize edecekleri kutlama programını kamuoyuyla paylaştı. 29 Ekim Pazar günü fener alayı için saat 20.00'de belediye önünde toplanılarak cumhuriyet coşkusunu yaşatan marşlar eşliğinde Kıbrıs Caddesi boyunca yürünecek. Ardından Betül Demir, Yıldırım Akbulut Meydanı'nda konser verecek.

Yaptıkları kutlama programıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrı bir coşku ve heyecan duyuyoruz. Cumhuriyetimizi kuran başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı'mızın 100'üncü yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşamak için tüm hemşerilerimi 29 Ekim Pazar günü saat 20.30'da Yıldırım Akbulut Meydanı'nda düzenleyeceğimiz Betül Demir konserine davet ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Bayramiç Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı için fener alayı yürüyüşü ve Betül Demir konseri düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement