Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nde İlk Cuma Namazı Kılındı - Son Dakika
Yaşam

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nde İlk Cuma Namazı Kılındı

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii\'nde İlk Cuma Namazı Kılındı

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nde ilk Cuma Namazı kılındı. Programa, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir gibi isimler katıldı.

06.10.2023 16:33  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temeli 2015 yılında atılan, Düzceliler ve ülkemizdeki hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla inşa edilen Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nde ilk Cuma Namazı kılındı.

Programa; Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile protokol üyeleri ve Düzceli vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dualarla başlayan programda, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, İlahiyat Fakültesi Uygulama Cami'nin yapım süreci ile ilgili bilgiler paylaştı. Sonrasında Düzce İl Müftüsü Osman Aydın tarafından yapılan duanın ardından ilk Cuma Namazı kılındı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın da önemli oranda bütçe desteğinde bulunduğu İlahiyat Fakültesi Uygulama Cami'ne, Düzce İl Müftülüğü ile birlikte Düzce Üniversitesi de altyapı ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına katkı sağladı. İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nin resmi açılışı, tamamlanan hizmet alanlarının sonrasında gerçekleştirilecek.

Şu an 5 vakit namazın kılındığı İlahiyat Fakültesi Uygulama Cami, Düzce Üniversitesi mensuplarının ve halkın huzurlu bir mekanda ibadet etmesine imkan sağlıyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii'nde İlk Cuma Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement