İğneada'da sel felaketinde hayatını kaybeden Raile Şimşek için cenaze namazı kılındı - Son Dakika
Yaşam

İğneada'da sel felaketinde hayatını kaybeden Raile Şimşek için cenaze namazı kılındı

Kırklareli İğneada'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Raile Şimşek için Kartal'da cenaze namazı kılındı ve cenazesi Denizli'ye gönderildi.

07.09.2023 19:24

Kırklareli'de selde hayatını kaybeden Raile Şimşek için cenaze namazı kılındı

İSTANBUL - Kırklareli İğneada'da meydana gelen sel felaketinde emekli öğretmen çift Ahmet Baki Şimşek ve eşi Raile Şimşek sele kapıldı. Hayatını kaybeden Raile Şimşek için Kartal'daki evlerinin önünde helallik alındı, cenaze namazı kılındı. Şimşek'in yakınları tabut başında gözyaşı döktü.

Kırklareli İğneada' da meydana gelen sel felaketinde emekli öğretmen çift Ahmet Baki Şimşek ve eşi Raile Şimşek sele kapıldı. Raile Şimşek hayatını kaybederken Ahmet Şimşek'in ise cansız bedenine bugün ulaşıldı.

Hayatını kaybeden Raile Şimşek'in cenazesi Kartal'da bulunan evinin önüne getirilerek helallik alındı. Ardından Raile Şimşek için cenaze namazı kılındı. Yakınları, Raile Şimşek'in tabutunun başında göztaşı döktü. Şimşek'in cenazesi helallik alınmasının ve cenaze namazının ardından Denizli'ye gönderildi. Raile Şimşek'in cenazesi yarın Denizli'nin Çardak ilçesi Tutluca Mahallesinde toprağa verilecek.

İğneada\'da sel felaketinde hayatını kaybeden Raile Şimşek için cenaze namazı kılındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İğneada'da sel felaketinde hayatını kaybeden Raile Şimşek için cenaze namazı kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement