AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, son 13 yılda Türkiye'nin çok önemli fırsatlar yakaladığını, şimdi ise yükselme dönemine geçtiğini belirtti.

15.05.2015 20:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, son 13 yılda Türkiye'nin çok önemli fırsatlar yakaladığını, şimdi ise yükselme dönemine geçtiğini belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'da bulunan Soylu, Arsin TIR ve Kamyon Taşıyıcıları Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Soylu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'de on yıllardır yüzleşilmeyen, karşı karşıya gelinmeyen meseleleri halının altına itmediğini, bunları birçoğunu çözdüğünü anlattı.

Türkiye'nin son 13 yılda çok önemli adımlar attığını belirten Soylu, "13 yılda Türkiye yakalayamadığı fırsatları yakaladı, Türkiye şimdi yükselme dönemine geçti. Vesayet bitti. Etrafımızda bu kadar kriz olmasına, Avrupa'da kriz olmasına rağmen Türkiye büyüyen bir ülke. Eksiklerimiz yok mu? Var ama bizi sarstıkları zaman düşmeyelim diye önce altyapımızı tamamladık, güçlendirdik" dedi.

Soylu, Türkiye'ye koalisyon vadedildiğine değinerek, koalisyonların Türkiye için felaket olduğunu kaydetti.

Türkiye'yi güçlendirmek istemeyenler olduğunu söyleyen Soylu, "Ülkemizi zayıflatmak istiyorlar. Türkiye'den bir Suriye, Irak, Mısır, Libya, Ukrayna çıkarmak istiyorlar. Bu net. Biz 2023'ün, 2050'nin, 2070'in hedeflerini yapıyoruz. Tablo ve resim nettir. Net olan resimden Türkiye'nin istikrar ve huzurunu arıyoruz. Türkiye'nin büyümesini arıyoruz. Türkiye'nin istikrarını devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mostar Gençlik Derneğini de ziyaret eden Soylu, burada gençlerle sohbet etti. Soylu, burada yaptığı konuşmada da Türkiye'nin yaklaşık 13 yıldır sürekli çalıştığını vurguladı.

Soylu, son 13 yılda yapılan her şeyin bir anlamı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Eğer bölünmüş yol yapıyorsa, eğer havalimanları yapıyorsa, eğer limanlar yapıyorsa, tüneller, köprüler, barajlar yapılıyorsa, bunun bir anlamı vardır. Bunun anlamı, Türkiye 21. yüzyıla hazırlık yapıyor. Bu hazırlığın önemli bölümünü tamamladık. Dünya batıdan doğuya doğru kayacak ve bu kaymada kullanacağı en önemli yol, İpek Yolu'dur. Türkiye bu İpek Yolu'nun hazırlığını yapıyor. Türkiye 21. yüzyıla hazırlıyor kendini. Yeni dünya düzenine Türkiye eksik, dezavantajlı olarak değil ayaklarının üzerinde giriyor."

Altı Nokta Körler Derneği Trabzon Şubesi'ni de ziyaret eden Soylu, burada yaptığı konuşmada ise Türkiye'nin 13 yılda engelliler konusunda çok önemli çalışmalar ve projeler gerçekleştirdiğini, bu çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğini dile getirdi.

Soylu, Kemeraltı Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde de bulunarak kandil simidi dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement