AK Parti Manavgat İlçe 4. Olağan Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manavgat İlçe 4. Olağan Kongresi

AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığına Ercan Mekteplioğlu seçildi.di Tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa Ercan Mekteplioğlu seçildi.437 delegeden 206'sının oy kullandığı kongrede Başkan seçilen Ercan Mekteplioğlu 202 oy alırken 4 oy geçersiz...

28.01.2012 19:20

AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığına Ercan Mekteplioğlu seçildi.

di Tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa Ercan Mekteplioğlu seçildi. 437 delegeden 206'sının oy kullandığı kongrede Başkan seçilen Ercan Mekteplioğlu 202 oy alırken 4 oy geçersiz sayıldı.

Manavgat Yüzüncü Yıl Spor Salonu'nda yapılan kongreye, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Hüseyin Samani, Sadık Badak, Gökçen Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve delegeler katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta yaptığı konuşmada, birlik beraberliğin önemine işaret etti. Türkiye'nin daha önceleri kaybettiği özgüveni 2002 yılından itibaren Ak Parti iktidarıyla kazandığına işaret eden Balta, "Başarı birlik, beraberlik ve inanmakla kazanılır. Hükümetimiz sayesinde Türkiye'de bugün zihniyet değişimiz yaşandı. Bundan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de, hesap verebilen bir iktidar olduklarını belirterek, 2002-2012 yılları arasında dünyadaki gelişmiş ülkelerle Türkiye'nin durumunu kıyasladı. Türkiye'nin 2010 ve 2011 yıllarında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden daha fazla büyüdüğüne dikkati çeken Samani, birçok ülkede memur maaşlarında yüzde 20'lere kadar varan indirimler yapıldığını, kamu çalışanlarının işsiz kaldığını hatta bazı ülkelerde maaşların 2023'e kadar dondurulduğunu söyledi.

Samani, "Peki bu süreçte biz ne yaptık. Lüks otolardan, sigaradan ve bazı içeceklerden alınan ÖTV'yi arttırdık. Memurları işten çıkarmadık, 4B, 4C diye bilinen gurupta çalışanlara kadro verdik" dedi.

Konuşmaların ardından ilçe yönetiminin hesapları okundu ve ibra edilerek seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde Ercan Mekteplioğlu, ilçe başkanlığına seçildi.

Ercan Mekteplioğlu'nu başkanlığındaki AK Parti Manavgat İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Hüseyin Özdemir, Yusuf Halimoğlu, Tayyar Işık, Alpaslan Avcı, Hayri Yüksel, Süleyman Güneş, Hulusi öz, Emre Uluçay, Mustafa Uslu, Hasan Öz (Tevfik oğlu), Hüseyin Işık, Basri Gümüş, Ali Rıza Özyer, Mahmut Şeker, Hasan Ali Öz, Fahri Şaşmaz, Ahmet Atcı, Yasemin Şahin, Mustafa Demir, Muharrem İnce, Bayram Deniz, Abubekir Aytar, Hasan Öz, Raziye Çolak, Hüseyin Çekiç, Mesut Erdem, Fettah Aytekin, Alpaslan Deniz, Nail Gök."

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manavgat İlçe 4. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement