Asla Yalnız Yürümeyeceksin' Projesi - Son Dakika
Yerel

Asla Yalnız Yürümeyeceksin' Projesi

Asla Yalnız Yürümeyeceksin\' Projesi

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen ’You’ll Never Walk Alone’ (Asla Yalnız Yürümeyeceksin) projesi kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

29.10.2015 15:15

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen 'You'll Never Walk Alone' (Asla Yalnız Yürümeyeceksin) projesi kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bulgaristan, Yunanistan, İtalya, Litvanya, Makedonya, Romanya ve Türkiye olmak üzere 7 farklı ülkeden 49 gencin katıldığı toplantı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Dünyanın farklı yerlerinde engellilere yönelik yapılan hizmetlerin ve çalışmaların karşılaştırılmasını amaçlayan proje kapsamında çalışma yapan 49 genç, Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avrupa'da ve diğer ülkelerde yaşayan engelli gençlerin durumuna dikkat çekmeyi ve bu sorunu gündeme getirmeyi hedeflediklerini belirten proje yöneticisi Erdem Güler, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin engelliler için yaptıkları çalışmaları görmek ve yorum yapabilmek adına burada bulunuyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi bize her anlamda çok yardımcı oldu. Bizim için en önemlisi ise yapılan bu toplantı ile birlikte, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin engelliler adına yaptığı çalışmalar hakkında bilgi almak oldu. Bu toplantı, proje kapsamındaki gençlerin bilgilendirilmesi ve Türkiye'nin profili açısından çok önemli" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asla Yalnız Yürümeyeceksin' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement